Dediğim çıktı bu arada Trabzonspor ne kadar farkı açarsa o kadar rahat oynayacaktır ve maçı kazanacaktır en iyi defans hücumdur
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Süper Lig 1.Haftanın En İyi Oyuncuları
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şuraya kış liginin reklamını koyun belki yeni gelen arkadaşlardan giren olur
-
Kış yaklaşınca gelen sayısı arttı
Hoş geldin Berkalp Turper
-
Trabzonspor haftayı averajla lider tamamladı
-
Ne maçtı be içerde hakeme neler dedim neler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dün Sümelaya gelen papaza ayin yaparken TS maskesi taktırmışlardı acaba papaz büyüsü mü bulaştı Trabzonspor’a
İlk yarı
Yeni Malatyaspor 1-4 Trabzonspor
-
Hani Aşı Koruyordu
Doğu Karadeniz’e İyi Yağış Var 1 Hafta Nereden Baksan Kafayı Dinler Ayın 1 inden sonra havalar zaten iyice soğumaya başlar
yağışa bakılırsa ben 4-5 inden sonra gelir diye tahmin ederim (yorum diyelim)
-
Hayırlı Geceler HS Ailesi
-
14. Hafta 21.8.2021 Ağustos Cumartesi Tokat, Erbaa, ERBAA En Yüksek Sıcaklık.
En Yüksek: 28.4 Derece Olur
Başarılar Zonguldakli67 Hocam
-
Giresun artık kaç yıl sonra bilmiyorum ama Ağustos ayı o kadar yıl sonra ilk defa bu kadar yağış alıyor yani dün bir de Merkez 17 dereceydi en düşük derece olabilir
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
mustafa28 bana verilen rolü oynadım gerisi sende.
Sen oynadın da ben oynayamadım