Sivas da maç uzadı
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Abdullah Avcı'da diyor sentetik çim alışık olmadığımız top vb. şeyler etkiledi bizi diye
-
Bakim vsvsv oluyor Mustafa
Trabzonspor penaltılarla da olsa rakibini geçti. TS a Roma karşısında başarilar
vsvs ne
-
Bu arada Galatasaray 3-1 önde şu an
-
Molde 1-1 Trabzonspor (3-4) Trabzonspor Play-Off da
-
bu arada 200 puan geldi bir de ekstradan play-off a kalma puanı gelecek mis
-
bu arada siteye 30 dk giremedim sebebi nedir
-
Suni çim falan hikaye Mustafa Trabzonspor çok savruk oynuyor. Kimin ne yaptığı belli değil.
hocam adamların şansı fazla bir de Trabzonspor takımında suni çim oynamamış kişiler fazla alışık değiller bir de adamlar 18.hafta da ligde Roma ile başbaşa daha adaletli olacak bence hem sahaları çimen
-
Maçta 7 dk yazmayacak ne oldu anlatın bana 1 UEFA sıtandartlarından suni çim kaldırılsın bildiğin kayıyoruz
-
Şu iddia doğruysa varya ben bayram ederim en önemlisi ya DERS SAYILARI DÜŞÜYOR
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayır ilginç olan sağlık bakanı yalan söylüyor bu açık hastanede olanlar aşı olmayanlar değil aksine aşı olanlar ama ona da yanlış bilgi veriyorlar
-
Şimdi sorun şu bu hastalık değil saldırı hastalık buna inanlar da var inanmayanlarda var ki ben insanlardanım ayrı olarak aşıyı olmayın diyen sağlıkçılar da var bu saldırının aslında arkasında da şeytana tapanlar var Şeytan Allah’ın huzurundan kovulmadan önce bir sözü vardı senin yarattıkların insanları öyle bir hale getireceğim ki sen bile tanımayacaksın diye söz vermişti aslında bunların amacı hem nüfusu düşürüp dünyaya hükmetmek ki başaramadılar ondan dolayı 2.plan aşı devreye girdi aşı olanların RNA sında değişiklik oluyor bu belli kağıdı okursanız yapmadan önce imzalatılan kağıdda mRNA cümlesi geçer zaten en tehlikelisi budur da
-
Suç kimsede değil. Ben kısıtlamaları doğru buluyorum. Aşı olmama sebebi nedir? Saçma saçma paradokslar içine giriyor konu. Bu aşı olmayanlar bilim insanlarına COVİD'in çaresini söylesin de onu uygulasınlar bari Her şeyi bilen insanlar 🙃
Burada yanlışlık var korona hastalık değil bildiğin grip şimdi eskiden insanlar 1 tane aşı vurulup korundu da şimdi ben niye 3 tane aşı vuruluyorum ki 4.doz yapılması gündemde Avrupa’da
-
13 Hafta 14.8.2021 Ağustos Cumartesi Muğla, Bodrum, BODRUM En Yüksek Sıcaklık
En Yüksek: 37.7 Derece Olur
Başarılar Dr.Selamet hocam
-
Twitter da gündem oldu aşı olayı be ama gündemi çıkaranlar çok haklı sen aşı olmayanlara kısıtlama getiriyorsun ama aşı olurken hiçbir sorumluluk kabul etmeyeceğine dair belge imzalatıyorsun eee suç kimde