UEFA Konferans Ligi 3.Ön Eleme Turu
Perşembe
Molde FK - Trabzonspor 19:00
DG Sivasspor - Dinamo Batumi 21:00
ST Johnstone - Galatasaray 21:00
Tavsiyem Trabzonspor maçını izleyin mutlaka izleyecekseniz çok sarar hayatımın en zevkli maçıydı hatta ilk
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUEFA Konferans Ligi 3.Ön Eleme Turu
Perşembe
Molde FK - Trabzonspor 19:00
DG Sivasspor - Dinamo Batumi 21:00
ST Johnstone - Galatasaray 21:00
Tavsiyem Trabzonspor maçını izleyin mutlaka izleyecekseniz çok sarar hayatımın en zevkli maçıydı hatta ilk
La Aguero Messi Barcelona’dan ayrıldığı içim sözleşmesinin feshetmesi için menajerine yetki vermiş vay be Messi devam etsin diye neler yapıyor kral
Bu arada Yusuf’a ne oldu
İlginçtir halen Süper Kupa tarihi ve stadı açıklanmadı acaba federasyon oynatmayacak mı
Karabük’te yangın çıkmış ama bu akşam yağmur döndürür onu hava kapalıdır orada da
Ziya Selçuk koltuğunu Prof. Dr.Mahmut Özer’e bırakmış
Çok güvendiğim kaynağım
Trabzonspor Cornelius transferini bitirmeye çok yakın hem oyuncu hem kulübü hem de oyuncu ile anlaşma sağlandı
Bir aksilik çıkmaması halinde oyuncu Trabzonspor forması terletecek
Eğer transfer olursa Djaniny ile büyük ihtimalle yollar ayrılacak
Adamlara gel o kadar forvet olsa be güzel olur dedik adamın kralı geliyor ve rövanştan önce 2 kişi ekleme hakkı var varya üff
21.600->22.000
200 Sivas
100 Trabzon
100 Galatasaray
Avrupa Ligi ile Konferans Ligi aynı puanlamaya sahipmiş çok saçma
21.600->22.000
200 Sivas
100 Trabzon
100 Galatasaray
Çekya’yı tekrar altımıza aldık Norveç yaklaşıyor Trabzonspor’un mutlak yenmesi lazım
Haftaya Trabzonspor maçına iddia oynasam net 2.5 üst oynarım çok gol olur 😂😂
Bugün 6 Ağustos ve benim doğum günüm
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hep birlikte nice mutlu yaşlara önce forumla birlikte inşallah
Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Yaşlara🎉🎁İnşallah Seninle Daha Karlı Sistemlere ❄️
Ve bu yıl Nwakaeme-Gervinho ikilisi damga vuracak sebebi birini 3 kişi tutmaya gitti mi diğeri boş kalıyor öbürünü de 3 kişi tutsa orta boş kalacak çünkü 😂
Bu arada şu anki puanımız 21.600 güncellenecek birazdan anında yazacak
Bu arada bir İsviçre takımı daha gitti Feyenoord 3-0 yendi ilk maçı
Ben stoperler iyi değil diyorum, sen forvet diyorsun Mustafa E Bakam.
Hocam şöyle bir söz var
En iyi savunma atak yapmaktır diye nerede duydum hatırlamıyorum ili an ama ona göre konuşuyorum ben
Trabzonspor'da İsteyen kişi oynasın, defans göbeği çok yumuşak bu açığı gidermeleri lazım.
İyi bir forvet bu işi tamamlar sebebi ise şu an Koita olsaydı bence 6-3 biterdi maç hatta moralleri bozulsa 6-2 bile olabilirdi