Büyük İhtimalle Koita oynar haftaya
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Baylar Bayanlar İşte Karşınızda İstatistik Haritamız
Play-Off du planımız o yüzden yazıyor yoksa 3.Eleme Turu
Gerçek İstatistiklerdir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Normalde spor konusuna atacaktım ama önce burada paylaşayım dedim
-
Baylar Bayanlar İşte Karşınızda İstatistik Haritamız
Play-Off du planımız o yüzden yazıyor yoksa 3.Eleme Turu
Gerçek İstatistiklerdir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ülke Puanı Şuan Güncellenir Büyük İhtimalle
DG Sivasspor 200
Trabzonspor 100
Galatasaray 200
Olması lazım Avrupa Ligi faktörü var Galatasaray’da
-
Onun dışında çok zevkli bir maçtı Trabzonspor maçı bence maçı Molde de alacak Molde sahada yoktu Trabzon geri dönerken golleri yedi hep
-
Trabzonspor’un direk şansına hayranım arkadaş 3 direk maçta
Molde’nin şansına da hayranım 3 İsabetli Şut 3 Gol 👏
-
Dinamo Batumi 1-2 DG Sivasspor
Trabzonspor 3-3 Molde FK (son dk da penaltı kaçtı TS)
Galatasaray 1-1 ST Johnstone (Devam Ediyor)
-
Skor
Maçlar Devam Ediyor
Dinamo Batumi 1-0 DG Sivasspor
Trabzonspor 1-1 Molde FK
Galatasaray 0-0 ST Johnstone
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Dilekçeyi nereden alacağız ve velinin gelmesi gerekiyormu
Okula gidecen ben alanımı değiştirmek istiyorum diyeceksin ama ondan sonra Fizik Kimya Biyoloji eksiklerini kapatman lazım ben Eşit Ağırlık seçecem bu sene
-
Benim merak ettiğim büyük yanardağ patlamaları sonucunda kış hep çok sert geçmiştir acaba bu sene bayağı büyük yangınlar oldu ikisinde aynı şey saçıyor acaba diyorum bu sene iyi bir eskilerin dilleriyle Kara Kış olur mu
-
Ben santral patlarsa şehrin yarısı gider dedim dimi şimdi de bu gidişle bir Muğla gider derim
-
Japhet Tanganga 1 Yıllığına Galatasaray'da
-
12. Hafta 07.8.2021 Ağustos Cumartesi Isparta, Merkez, ISPARTA En Yüksek Sıcaklık
En Yüksek: 34.7 Derece Olur
Başarılar Sinan Hocam
-
Çalışmalardan küçük bir ipucu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.