Hayırlı Geceler HS Ailesi
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kendimi bu zamanlarda doğduğum için şanslı görüyordum fikrim değişti dünyanın sonuna yakın doğmuşum çok şanssızım
Şanslısın sebebi Türklerin tekrar yükseliş devri başladı 2083 e kadar da devam edecek ama sonrası Allah Kerim
Daha fazla olarak İslamın da yükselişi yakın yakın bundan daha iyi ne olabilir
-
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı TFF 1.Lig 2020-21 Sezonu için Tuzlaspor, Samsunspor ve Adana Demirspor hakkında şike davası açtı
-
Trabzonspor'un şansı transferde 3 tane İtalya liginden oyuncu aldı adamın saydığı buruno Peres zaten Romadan geldi Romayı tanıyan oyuncu da var şansımız var bir de şans şu yayın gelirleri güzel olur bence en az 4 ülkeden yayın olur yayın parası eşit bölünecek zaten
-
Roma’dakiler de Trabzonspor’u istemiyormuş 😂
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Türkçe Çeviri
TS-Molde Galibi: Roma olmasın Roma olmasın.
Trabzonsporla Romanın oynamasını istemiyorum.
Molde-Trabzonspor galibi Roma eşlesir
Olamaaaazzzz
Seni uğursuz moruk eline Tüküreyim Trabzonsporda Gervinho, Hamsik, Peres kaliteli oyuncular var canımıza okuyacaklar lanet olsun diyor! 😁
-
Bu arada Play-Off eşleşmelerinde yeniliğe geçecez artık örneği yukarıda var
-
Roma için üzüldüm erken veda edecekler
İnşallah o kadar gurup fikstür ve Kura çekimi için uğraştım son halini aldı kimse gitmezse üzülürüm
-
Ben böyle işe başlarım sanki Şampiyonlar Ligindeyiz bu ne biçim Kura Trabzonspor Roma’yı elerse zaten kupayı alır da eler mi
-
İlk maç yine Trabzon’da turu geçerse eğer
-
Trabzonspor yenerse Roma ile eşleşecek
-
Sivasspor yenerse Lokomotiv plodiv, FC Copenhagen eşleşmesinin Galibi ile eşleşecek
-
Galatasaray elenirse Lask, Vojvodina eşleşmesinin galibiyle eşleşecek
-
Fenerbahçe Play-Off da Neftçi PFK, HJK Helsinki maçının Galibi ile eşleşecek
Yine bir Azerbaycan takımı Neftçi ile eşleştik
-
Galatasaray turu geçmesi durumunda Randers FC ile eşleşecek
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Fikstür kısmıda bu kısım üzerinden montajlanacak