Şu an Doğu Karadeniz’den memnunum inşallah böyle devam eder Kışın halen dediğim sözün arkasındayım
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Olay çözüldü olaysız şekilde dağılın
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Sen ciddi misin şimdi de İzmire Meteor düşmüş bir İstanbul depremi kaldı o da olursa tamamlayacağız resmen bu ne ya
-
Bu arada Diyanet İşleri Bakanı Antalya’ya yağmur duasına gidiyormuş eğer bir anda yağmur yağmaya başlarsa şaşırmayın
Bu arada çaktırmayın ben bu adamın duasından da şüpheliyim Ramazan’da aşı vurmak için fetva verdi oruç bozulmaz diye halbu ki çok net vücuda giren şey Orucu çıkan şey de abdesti bozar yani ne bileyim
-
Semih Ö. katılmışsin sende kampanyaya.. Tebrikler abim :alkıs: :alkıs: hepimiz elden geldiği kadar katılmaya özen gösterelim inşaallah..Fidan kampanyaları hem orman hem tema ile var
Hangi kampanya
-
Bu arada bizim HS yarışmasında para ödülü varmıydı bu sene
-
Baktım millet fidan sahipleniyor hemen ben de bedavaya alayım dedim yanında bizim forum için de sahiplendim linki bırakıyorum bedavaya sahipleniyorsunuz fidan bağışı paralı ona göre
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Nasıl özel üye istiyorsun istersen konuda görev işte al ben öyle yaptım geçiciydi en son ama zannımca artık kalıcı o kadar şey yapıyoruz yani fikstürler bile hazır
Fikstürler demişken
-
Pekii sabah 8 e kadar uyumadan durabilirim yinede söyleyeyim 😄
Nasıl özel üye istiyorsun istersen konuda görev işte al ben öyle yaptım geçiciydi en son ama zannımca artık kalıcı o kadar şey yapıyoruz yani fikstürler bile hazır
-
Yukarıda anlattığım Konferans liginde de olabilir büyük ihtimalle ama olmayabilirde
Ama zaten karşılaşma ihtimalleri hiç yok Trabzonspor ile Sivasspor’un o yüzden şu an sıkıntı yok lakin Seri başı olan takımlar zorlu Konferans lifinde inşallah en kolay takımları çekeriz
-
UEFA’dan açıklama
UEFA Avrupa Ligi Play-Off kura çekimi Pazartesi olacak ve AYNI ÜLKE TAKIMLARI BİRBİRLERİ İLE KARŞILAŞABİLECEK
Bu durumda Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ihtimali düşüyor bunun sebebi ise Galatasaray turu geçerse büyük ihtimalle seri başı olacak olması Fenerbahçe’nin ise seri başı olmayacak olması bu durum en kötü senaryo olur çünkü Konferans Ligi Galibiyet başı verilen puan Avrupa Ligi galibiyet başı verilen puandan düşük bize de puan lazım
-
Acil puan lazım en kötü herkesin guruplara kalması kazım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir şey diyeyim mi hoca haklı
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Seri başı olsak iyiydi
-
Trabzonspor ve Sivasspor’un muhtemel Play-Off rakipleri
En istediğim takım İsrail’in Tel Aviv takımı güzel bir sövüp göndeririz büyük ihtimalle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.