Mgm ye bakan kardeşlerim bakmayın yanarsınız yoksa patladım bu hafta ama en azından lider kendimi indirip sözümde durdum
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
En azından 2.oldum
-
Ben sözümün eriyimdir ne dedim lider olanı indireceğim dedim bu hafta ben lider oldum kendi mi bile indirdim korkun benden 3.lider indirdim ama kendimi
-
Bence emoji kısmına böyle uyarılar gelebilir⚠️
Bunun sarı Turuncu ve Kırmızı hali Meteoroloji de bunlar vardır
-
El Bab da şehit olan askerlerimize Allah Rahmet Eylesin Mekanları Cennet Olsun
Ailelerine Allah Sabır İhsan Eylesin

-
Hazırlık maçını yorumlayayım hemen
Başakşehir ilk hazırlık maçından göre gayet iyiydi klasik futbolcuları göze çarptı
Trabzonspor’da oyuncular hazırlık maçı havasında oynadılar lakin güzel oynadılar bence molde maçında ilk maç en az 2-0 bekliyorum Trabzon’dan forvete bence Koita lazım
-
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu
Sörloth’un kaderi bugün ki hazırlık maçından sonra belli olacak
Leipzig takımının halen Trabzonspor’a bonservis parasının bazı miktarlarını ödemediği biliniyor
Yani Trabzonspor bu parayı da kullanarak Sörloth’u satın da alabilir ya da Kiralayabilir
Leipzig takımı Satmayada Kiralamayada sıcak bakıyor yeter ki maaşından kurtulsunlar
-
Hayırlı Geceler HS Ailesi
-
Birazda gülelim
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Evet sanırım bir İsviçre takımında kurtulduk Çok büyük ihtimalle
Trabzonspor - Molde maçı var
Sivasspor tebrikler evlerinde ki maçta da aynı performans bekliyorum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Nisan gibi çıkacak açıkladılar sen Eylül’de bekle
Ha bu arada zirveye çıkamaz ülke de geçen Kafa Topunda Euro 2020 özel vardı o zaman 1.sıraya kafa topu 2 çıktı
-
Onu boşver Ağustos sonu Eylül ortası gibi pubg New state çıkacak mobile patlayacak oyun. En çok oynananlar arasında birinci olacak gör 😌
Nisan gibi çıkacak açıkladılar sen Eylül’de bekle
-
E Football ücretsiz lakin Analig ve Efsane ol gibi modlar parayla satılacak ve önümüzde ki dönemde Mobile de uyarlanacağı söylendi yani önümüzde ki dönem de mod olarak telefonda da olacak lakin paralı olacak
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bu haliyle kalsın
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.