Trabzon'daki köydeyim tam tadında arada 15-20 dk atıyor gidiyor rüzgar esiyor mis gibi
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yılmaz Hocamın Sözü Hakikaten Burası İçin Uygun Bilen Bilir Röportajı
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Sitede de var açıklamalar arada karıştır.
Soru soranlar da arada beğeni yada teşekkür yazarsa cevap yazan da yazilanin yerine ulaştığını anlar
Buna da bak mustafa28
Bunu Coğrafya hocası anlatmıştı da soru şu ben acaba derstemiydim ya da uyuyor muydum
-
Sivasspor maçını TRT Spordan izleyebilirsiniz
-
UEFA Konferans Ligi 2.Ön Eleme Turu Maçları
Temsilcimize Başarılar Dileriz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Mustafa Her Zaman Hazırlıklıdır
Galatasaray artık muhtemelen elendi UEFA Avrupa Ligi Rakibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı Geceler HS Ailesi
-
İlginç
UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu Kura Çekimi 2 Ağustos tarihinde yani Trabzonspor’un kuruluş tarihinde gerçekleştirilecek
Yalnız hakikaten ilginç
-
La İsviçre’nin hiç kura şansı yokmuş 😂
2 takımı elenme ihtimali çok yüksek kaldı 2
Şu an yeni farkettim Servette İsviçre takımıymış la yani ya molde eleyecek ya da Trabzonspor eleyecek ve Ülke puanı için çok kritik
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ama 0 puan alıp elense daha iyi olur
-
Şu an yeni farkettim Servette İsviçre takımıymış la yani ya molde eleyecek ya da Trabzonspor eleyecek ve Ülke puanı için çok kritik
Bu durumu anlatın bana hiçbir şey anlamadım
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Adamlar İstanbul’a gelmese hükmenden yine turluyor
Galatasaray 3-0 PSV (4-5)
Ne anladım bu işten
-
Bu da teselli en azından İsviçre takımı turu geçmek için avantajlı değil
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.