Bayram namazı kalınmadan bayramlaşmak bilemedim ben bayram namazından sonra atarım
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Eline emeğine sağlık abim
Teşekkürler
-
Kuzey Kübra Türk Cumhuriyeti’nin adı Kıbrıs Türk Devleti olacak şekilde değişecekmiş
Güney’e buradan bir gönderme 😉
2.sebebi Avrupa Konseyi bu adı vermişti ama onlar değiştirdi KKTC yaptı eğer bu ad kullanılırsa bütün devletler tanımak zorunda kalacak
-
Kuzey Kübra Türk Cumhuriyeti’nin adı Kıbrıs Türk Devleti olacak şekilde değişecekmiş
Güney’e buradan bir gönderme 😉
-
Trabzonspor’un kura şansına hayranım yine en zor rakibi buldu bu turda adamlar 2014 senesinde Fener celtic falan onların olduğu guruptan 1.çıktılar geçen sene sen şampiyonlar liginde Arsenal’in olduğu guruptan 2.çıktılar bu sene de Lig’de 30 puandalar maç tempoları var oh
Molde için
-
Trabzonspor’un kura şansına hayranım yine en zor rakibi buldu bu turda adamlar 2014 senesinde Fener celtic falan onların olduğu guruptan 1.çıktılar geçen sene sen şampiyonlar liginde Arsenal’in olduğu guruptan 2.çıktılar bu sene de Lig’de 30 puandalar maç tempoları var oh
-
mustafa28 ellerine sağlık tasarım güzel olmuş
teşekkürler şu an böyle gurup kuraları çekilince güncel tasarım gelecektir
2018-21 yılı tasarım anlaşması vardı şimdi ise büyük ihtimalle 2021-24 yılı olacaktır
-
bilgi: Trabzonspor ilk maçı evinde oynayacaktır
-
Karşılaşacakları takım 1-2.maç 3. maç galibi Trabzonspor şeklindedir
Yeni tasarımla Eşleşmeler buyurun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
trabzonspor kılpayı feyenoord dan kurtuldu eşleşmekten
-
rakipler belli oldu birazdan tasarım gelecek
-
konferans ligi daha çekici resmen avrupa liginde 2500 kişi izlerken şuan konferans ligini 5600 takım izliyor
-
Galatasaray Turu Kaybetmesi Durumunda UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu Rakibi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yeni Tasarım Karşınızda
Galatasaray turu geçerse rakibi belli oldu
UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi fikstürünü bugün 3-4. Kez arka planı değiştirdim inşallah bu sefer son oldu guruplara kadar