Sinan başkan şöyle yapalım bence yazın az kişi olduğumuz için bu formatla devam ederiz kışın herhalde çoğalırız o zamanda eski sistemle devam ederiz az kişi okursak ama yine guruplara bölersin tercih senin
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu arada Sinan aklımda güzel bir format var
Kış Ligi 1. ve 2.si Yaz Ligi 1. ve 2.si ile 6 haftalık ama 1 hafta da 2 müsabaka şeklinde 3 hafta şeklinde bir gurup oluşturabilirler Süper Kupa mantığı gibi ya da 2 haftalık kısa bir eleme formatı Yaz Ligi ilk 2si eşleşir Kış Ligi ilk 2si eşleşirler o turu geçenler Finale kalır elenenler ise 3.lük için yaparlar
1. 2500 HS
2. 2000 HS
3. 1500 HS
4. 1000 HS
Ödül miktarını düzenlersiniz kafanıza göre ne dersin
-
O milli araya girer gibi o zaman ben milli araya 1.girdim
-
-
Evet beyler şimdiye kadar uzaktan izledim ama artık işin içine girdim ve 1.oldum hadi siz kendiniz savaşırken ben son haftaya 5 puan fark atıp Son 16 ya gideceğim
-
Trabzonspor’un muhtemel rakipleri
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı Geceler HS Ailesi
-
Trabzon’un maçları başlasa da izlesek günleri belli maçların Salı Şampiyonlar Ligi Çarşamba Avrupa Ligi
Perşembe konferans Ligi aynı ülke takımları denk gelirse farklı saatlerde oynatıyorlar tamam işte mis gibi format
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Normalde tv den yayınlamak mecburi değil ama Acun ülkeyi çözdüyse Exxen ve Tv8 dem yayınlar yani sonuçta halen tuşlu kullanan ve telefondan anlamayanlar var eğer böyle devam ederse iyi
-
İstanbul’da oynanacak karşılaşma D Smart da ya da kanal adıyla Smart Sport da
-
Trabzon’un maçları başlasa da izlesek günleri belli maçların Salı Şampiyonlar Ligi Çarşamba Avrupa Ligi
Perşembe konferans Ligi aynı ülke takımları denk gelirse farklı saatlerde oynatıyorlar tamam işte mis gibi format
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
İyi Günler HS Ailesi
-
TFF uyuşmazlık kurumu Çaykur Rizespor’da oynayıp sözleşmesi uzatıldığı halde fesheden Oğullcan Çağlayanı haksız buldu ve 6 maçlık cezayı 3 maça indirdi işin komik tarafı TFF tüzüğünde transfer yasağı verilmesi gerktiği yazıyor Galatasaray’a transfer olduğu için lakin TFF NE ZAMAN ADALETLİ OLDU Kİ
ayrıca UEFA da puana ihtiyacımız olduğu için susuyorum yoksa konuşurdum
-
Artık Aşı olmamış taraftar stada giremeyecek
(16 yaş altına gelmediği için girebilecekler)
-
Ayrı olarak 2021-22 Sezonu Şampiyonlar Ligi UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi Gurup kura çekimi İstanbul’da yapılacak
2022-23 Sezonu kura çekimlerinde İstanbul’dan yine aynı organizasyonlar
-
Ayrı olarak 2021-22 Sezonu Şampiyonlar Ligi UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi Gurup kura çekimi İstanbul’da yapılacak