Yalnız şeyi farkettim bizim B gurubunda 2 kişi olmadığı için onlar 0 puan olacak işin komik tarafı Dr.Selamet hocam için ben artık elendi diyordum tabiri caizse Arap atı gibi sonradan açıldı şimdi en iyi 6. Olmak için şansı var 😂
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tüh be 2 hafta beleş puan almıştım şimdi rakiplerimde alacak
-
İyi Geceler HS Ailesi
-
2 haftadır yarışmada çok tahtım ya bu hafta ki rakibimden de ses yok çaktırmayın😂
-
Eline sağlık mustafa28
Teşekkürler
-
Pazartesi Günü Saat 15:00 de 3.Ön Eleme Turu Kuraları Çekilecek
Trabzonspor 3. ön eleme turunda giriş yapacak
-
Pazartesi Günü Saat 15:00 de 3.Ön Eleme Turu Kuraları Çekilecek
-
UEFA Konferans Ligi 2.Ön Eleme Turu Sivasspor'un Rakibi Belli Oldu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aşı olmuyorum diye ailem tarafımdan baskı yiyorum çok stres altındayım daha önce hiç bu kadar kötü,zorda hissetmemiştim.
aşı olma bazı bilgili insanlar bile Türk bilim insanları aşı çıkartsın vurulayım diyor aksi takdirde vurulmam diyor
-
Ali Koç
Eğer isteklerimiz federasyon tarafından onaylanmazsa kulüpler olarak LİGDEN ÇEKİLECEĞİZ
-
2021-2022 Futbol Sezonu Hazırlık Maçı
Trabzonspor 5-3 Ümraniyespor
-
Beşiktaş’ın yeni sezon formaları
1 siyah
1 gri forma var aynı değil
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Abdullah Avcı yeni transferlerden skor katkısını aldı
Koita 1 gol
Bruno Peres 1 asist
Gervinho 1 gol
Şu an skor
Trabzonspor 4-3 Ümraniyespor
Dk:86
-
Şöyle göstereyim daha iyi anlaşılır
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Gervinho bu Lig’de iş yapacak hazırlık maçında şu an nwakaeme etkisi yaratıyor nwakaeme ile efsane kapışacak