mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

En çekişmeli sezonlardan biri geçiyor 2 maçla küme düşme potasına da gidebilirsiniz play-off potasına da

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
    The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Liginde devre arasına girerken oluşan puan durumu

Sinan Hocam ne zaman olduğunu hatırlamasam da HS Spor diye instagram ve youtube hesabı açmıştım ki yanlış hatırlamıyorsam spor ile ilgili video içeriklerini oradan paylaşıp gönderiyordum sonraları fazla gönderi paylaşamıyorum diye ayrıca bir tık habersiz yapmıştım diye hesapları kapatmıştım sorun olur mu acaba gerçi hesap kapattıktan sonra pek söz de kalmıyor ama

Formula 1 2025 Sürücüleri

Tam gözükmüyor

En Çok Yağış: 13 Şubat 2024

Antalya/Kepez(297, 7 kg/m²)

En Yüksek Deniz Suyu Sıcaklığı: 15 Ağustos 2024 Adana/Karataş Balıkçı Barınağı(32, 9°C)

En Yüksek Kar Kalınlığı: 6 Mart 2024

Van Bahçesaray/Karabet Tepesi(247cm)

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

TRENDYOL Süper Lig İlk Devre Sonucu Oluşan Puan Durumu

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.