Messi 5 yıl daha Barcelona’da
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Galatasaray’ın yeni sezon formaları
Bir sezonu anımsatıyor değil aynısı da hangi sezon
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Başakşehir güzel bir çalışma yapmış
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Baktım videoya..
Böyle şeylere pek önem vermem ama bakarım..Mesaj varsa da alırım.
Allah bilir diyelim.
Allah bilir diyelim lakin bu dönemde de böyle diyen insanlar var mesela Mehmet Ali Bulut lakin onun dediğinde tarih yok gerçekten böyle bir şey varsa doğrudur sonuçta İmam Rabbani’nin kitapları var mektubatı rabbani diye diyanette de olabilir bel ki her yerde bulmak zor ben buldum da 1.kitabının başlarını okudum orada ondan önceki alimlerin hayatından bahsediyordu annem almıştı zaten ben de başlarını okudum yani dediyse doğrudur de geç olabilir de olmayabilir de ama dediyse olur derim
-
Bu arada biraz dinledim imam Rabbani gerçekten dediyse doğrudur alimlerin manevi kalbi açık olduğu için Allah'ın izniyle zaman kavramından çıkarlar ve geleceği görebilirler
-
böyle bir kehanet var eğer olursa sayfanın başkanlarından İstanbul'da olmayan var mı yoksa sayfaya ne olur güzel bir soru
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
yalnız buz miktarı şaka gibi 2015 e benzer gidiyor bakalım
-
bu arada sürpriz profil fotoğrafım nasıl 3-4 gün önce yaptığım yanlışlıkla profil fotosu yaptığım ama bugün 16 Temmuz gecesine kadar duracak sonra eskisine devam
-
Nisan Haziran arası doğu daha kötü durumdaymış yavaş yavaş kışa doğru değerler normale dönüyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Doğu Karadeniz kötü durumda şu an lakin açıkça söylüyorum ben halen doğu karadenizin kış ayı için fırtına öncesi son sessizlik olarak yorumluyorum ve sonbahar ve kış ayına odaklanıyorum

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
yalnız ben bu haftayı da beleş 3 puanla geçecem gibi duruyor
-
U-19 Gelişim Ligi Elit A
Şampiyonu Trabzonspor
-
İkinci yarıyı da siz hesaplayın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Federasyon da hemen sitesine fikstürleri girmiş isteyen bakabilir ama ben atıyorum şimdi daha geniş görmek isteyen baka bilir