TOPLAM 6250 hocam
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hazır mıyız Finale Ben Hazırım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
kazananlar tebrikler skorlar böyle
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayat kısa Koita uçuyor 😂
Biri atmıştı sitede buzulda buz miktarına mı bakıyorduk öyle bir site atmıştı bir daha atabilir mi
-
Hazır mıyız TFF 1.Lig kura çekimi Çarşamba günü saat 15:00 de büyük ihtimalle BeIN Sports Haber ve BeIN Sports HD 1 den yayınlanacak
-
Hazır mıyız Süper Lig kura çekimi Salı günü Saat 19:00 da büyük ihtimalle BeIN Sports Haber ve BeIN Sports HD 1 de
1.lig kuraları da hemen sonra ki gün olur genellikle
-
İyi Geceler HS Ailesi
-
İlk kez bir spor yarışmasında 10 katılımcı var ama benimle ben olmasam 9 ama yine de tarih
-
Çok güzel bir söz buldum
İki balık denizde kavga ediyorsa oradan 5 dakika önce uzun bacaklı bir İngiliz geçmiştir
O söz şimdi ABD için geçerli de
-
HS puanı kazanmak isteyenler futbol konusuna 8 maç 200 HS den toplam 2000+500 HS kazanma şansınız var hadi
-
İlk kırmızı kartı kim görecek acaba
-
UEFA Konferans Ligi
İlk gol Evo Ememe Christ den geldi ve tarihe geçti
İlk asist Rafael Morisco dan geldi ve tarihe geçti
İlk sarı kart Filip Twardzik den geldi ve tarihe geçti
İlk penaltı golü Clayton Failla dan geldi ve tarihe geçti
İlk galibiyet Mosta FC den geldi ve tarihe geçtiler
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.