Dr Selamet hocama ne oldu ya erken veda edecek gibi duruyor şu an
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Halkın çoğu sadece okuyor anlamını merak etmiyor Türkçe basılacaksa halkın Kuran'da ne anlatılmak istendiğini öğrenmesi için basılması lazım bence
Bence insanın Kuran’ın mealini okumaması gerekiyor çünkü bazı şeyleri okuyunca bazıları yok bu niye böyle yok şu niye böyle diyenler oluyor o zaman da insanın imanı tehlikeye giriyor onun yerine Kuran-ı Kerim’i
Anlamaya çalışmak lazım
-
Bu diyanet yine fetva mı verdi Twitter çalkalanıyor niye Kuran-ı Kerim Türkçe basılması okunması caiz değil mi diye ama bununla ilgili açık ayet de var yani
Şimdi Türkçe olunca benzer sayılır mı sayılır o zaman aldıkları karar mantıklı ayetide bırakıyorum
De ki: “Yemin olsun,eğer insanlar ve cinler bu Kur’ân’ın benzerini getirmek üzere toplansalar ve birbirlerine yardımcı olsalar bile,yine onun bir benzerini meydana getiremeyeceklerdir.” (İsra suresi 88)
Şimdi gel çık işin içinden
-
-
Fransa'da Bordeaux ve Angers takımlarına yapılan inceleme sonucunda Bordeaux'nun ana sponsoru King Street'in çekilmesi ve Angers'in ise bir futbolcusunu Wolverhampton'a kiralamasında belge eksikliği olduğu gerekçesiyle, iki kulüp küme düşürüldü.
-
Gene lider indirdim mesajlardan anladığım sırada ki lider gelsin
-
Tosuna bak ya kendine hapishane seçiyor
Eğer hapishaneye girersem memleketim Giresun’da girmek isterim demiş bu arada saat 22:30 da falan Türkiye’de bekleyeni çok havaalanı dolar 😂
-
Trabzonspor taraftarı Türkiye gündeminde 1.sırada şu an
-
Sivas mı ? .
Yukarıya attım ya
-
mustafa28 Fenerbahçe ne zaman şike yaptı? Çözemedim
Yav Fenerbahçe UEFA FIFA Cas falan var o konuya hiç girmek istemiyorum Beşiktaş’la ilgili ama hiçbir şey geçmedi
-
UEFA şikeciler listesi yayınlamış la 2021 de ben niye bunu kaçırdım listede 4 Türk takımı var
Fenerbahçe
Beşiktaş (çözemedim)
Sivasspor
Eskişehirspor
Hadi Fener’in kini anladım da Beşiktaş’ı çözemedim çözen varsa anlatsın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
ALLAH izin verirse olur .
İzmiri bilmem de Sivas’ın yukarılarında bir yer var oraya gidin kar topu oynarsınuz
-
Yarının modelini paylaşabilecek var mı ona göre denize kacacam sabah erken öğlen dönecem yanıyor hava
-
Biz ekipçek İmranlı’ya mı gitsek yanıyor buralar
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.