mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ecmwf gece paylaşacak yoksa alıyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. DEK'leri nasıl anlıyoruz
-
Gfs nin verdiği çok ekstrem bir batılama bence ana çekirdek İstanbul'un üzerinde nerdeyse
Ortalama ne zaman geliyordu
-
Basketbolu özledim giresundan iki takım bölgesele katılacak bakalım maçlar Mart'ta başlayacak
-
Bence basketbol futboldan daha zevkli bir oyun sürekli git gel var özellikle son topa kalan maçlar efsane 2010 dünya kupası sırbistan maçı kerem tunçerinin basketi ve semih erdenin bloğu dün gibi aklımda
Ne okacağı belli olmuyor fark kapanmaya daha müsait
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Trabzon Yoroz'a mı takıldı
-
şampiyonlar ligi de güzel olur da avrupa ve konferansın renkleri siyaha kaçacak bakalım onu nasıl yapacağım
-
UEFA Gençlik ligi maçlarının tüm eşleşmeleri
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Neredeydiki.
geçen yıllarda oynanan bir Galatasaray maçı gibi oldu top kaybından golü attık sonra kaybettik
-
Beşiktaş geri dönüş yaptı
Beşiktaş 2-1 Trabzonspor
-
Haftaya turuncu topta görmeyebiliriz bu gidişle maçların çoğu tatile gidiyor belki batı tarafları değişmezse turuncu top olur
-
Doğu hayran oldum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Uzun zamandır görmüyorum var yok bir 2014-16 zamanları olabilir o kış güzeldi
-
Bu maçlar neden tek maç acaba ama Trabzon'da olması iyi olmuş
Formatı böyle yapmışlar bence güzel yarı final ve final de sanırım İsviçre'de olacaktı