Özgür Ekmekçioğlu Altay’a yeniden başkan seçildi
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
GMG Kastamonuspor’a şok
Kulüp çalışanı biri kulübe icra kağıdı ile haciz gönderdi
Ne kadar ödemediler de haciz gitti
-
Ahmet başkanda normalde futbolcular imza parası alır ama Ahmet Başkan imza atan futbolculardan imza parası alıyor sanki 5000 forma kitledi Koitaya para olarak 1.495.000 TL
-
infoclimat kullanabilirsin
tam aradığım olabilir daha tavsiye bakabilirim ama şu an bu olur
-
başka öneri varsa yine alabilirim ne kadar fazla o kadar iyi
-
Bu arada 1900-2021 arası gerçekleşen kar kalınlığına bakabileceğiniz bir site var mı
başka önerisi olacak var mı
-
mustafa28 Ventusky uygulaması var internetten girersen kar yağışı bölümü var onu seç sonra da aşağıda takvim gibi bir yer var oradan da istediğin tarihi seçersen yağan kar miktarını görebiliyorsun
Not olarak ben bilgisayardan giriyorum o uygulamaya mobil tarayıcıda tarih bölümü var mı bilmiyorum
Teşekkürler
-
Mustafa Muhammed gelmese daha mı iyiydi adam hazırlık maçının 5.dakikasında sakatlandı sol dizinde esneme kanama ve ödem tespit edildi
-
İyi Geceler HS Ailesi
-
Kodlamadan anlayan biri olsa keşke de bizde mobil uygulama çıkarsak
En büyük dileklerimden biri bu olacak sanırım
-
mgm de böyle bir istatistik alanı var Mustafa.
Aşağı doğru in açılan sayfayı kar, yağmur, sıcaklık vsvs var.
İşine yarar umarım
Ah be hocam onlar ortalama vermiş bana yıl yıl şu kış en düşük şu kadar en yüksek şu kadar geçti diye il il lazım ama teşekkürler
-
Polisler yine aynı şeyi derse Cumhurbaşkanı saat 00:00 dan sonra rahatsızlık verecek seviyede müzik açılmayacak demişti dersin o zaman paşa paşa gelirler
-
Hocam polisi ara yazılı genelge var saat 00:00 dan sonra rahatsız edilecek seviyede müzik açamazlar diye genelgeye uymazlarsa zaten yanarlar
Genelge bugün geldi
-
arkadaşlar sitemdeki bu saatte aşağıda toplarak müzik açıp üstüne üstelik bağırarak şarkı söyleyin gençleri nereye şikayet edebilirim ? ( daha önce 2-3 kez yönetime şikayet ettim lakin bir sonuç alamadım )
Hocam polisi ara yazılı genelge var saat 00:00 dan sonra rahatsız edilecek seviyede müzik açamazlar diye genelgeye uymazlarsa zaten yanarlar
-
Bu arada 1900-2021 arası gerçekleşen kar kalınlığına bakabileceğiniz bir site var mı