Bu arada Sarp Özdoğan hocam YKS nasıl geçti
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam eline sağlık
-
Monoton hocamın tahminini okudum
Bu gidişle benim tahmin tutacak isteyen Model paylaşım gurubuna bakabilir lakin ben Doğuyu sürpriz yapacak diye bekliyorum
Bu arada ben buzul çağ bekliyorum lakin tatlı su kaynağı bakımından ileride savaşlar olmaz inşallah
-
YKS bitti hocam döndü 😀
-
B ve C gurubu anlaşmış gibi resmen 😂
-
7. Hafta 03.7.2021 Temmuz Cumartesi Tokat, Erbaa,
En Düşük: 19.0 derece olur
Başarılar Zonguldakli67 hocam
-
Lideri liderlikten etmek en güzel zevkim hazır ol Zonguldakli67 hocam ben geliyorum
-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Giresun'un yüksek kesimlerinde sel oluyormuş sanırım mustafa28 bir bilgin var mı
Biliyorum Alucra merkez Mesudiye mahallesi
-
UEFA organizasyonlarını exxen aldıktan sonra ilk spiker adayının Hasan Mustan olduğu haberleri dolaşıyor
Tanımayan olduğunu sanmıyorum ama yine de söyleyeyim Pes 2005 olabilir tam hatırlamıyorum o zamandan Pes 2014-15 e kadar spiker yaması yaptı
Çoğu TRT spikerinden daha güzel anlattı o kesin 😂
Sürpriz oldu benim için belki de yalan haberdir bilemezsiniz
-
Fenerbahçe’de yeniden Ali Koç dönemi hayırlı olsun
-
En yüksek sıcaklıkla ne işimiz var ula 🙄
En düşük tahmin ediyoruz ya. O da sabah 10 da çıklandı🙄😊
Nasıl olmuş bilmiyorum ama en yükseği tahmin etmeme rağmen kazanmışım
Bu arada Sinan hocam B gurubunda puan durumunda sıralama hatası var 9 puanda ki biri 6 puanda ki birinin gerisinde
-
Bu arada halen en yüksek sıcaklık sonuçları gelmedi neden acaba Sinan hocam erkenden gelirdi önceden
-
Ben de sonuncuyum 😃. Ama şimdilik. En iyi 3. çıkarım. 🙂
En iyi 3.yok ilk 4 direk en iyi 2-3 tane 5.var
-
Bu arada bence kış ligini Kasım ayının başlarında başlatsak daha fazla kişi katılabilir sanki haftada 2 tahmin yaptırırız Aralığa gurupları yetiştiririz
-
Evet kış ayında ki sistemler nasıl gidiyor değişip duruyor resmen ah bir Kasım ayına girsek o zamandan itibaren bu forumun sakinliği kalır mı