mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

Bu sefer Türkiye değil, Karadeniz Hazır mıyız

O zaman denizcilerin sözüyle başlayalım

VİRA BİSMİLLAH

Kaynağı da gösterdik bu sefer gerçi ilk kaynak 😂

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Bu arada küçük Bilgi şu an sadece şehirlerin takımları gösterilmiş ilçe takımları da var

İlçeler gösterilseydi harita zaten il il olurdu

Bu sefer Türkiye değil, Karadeniz Hazır mıyız

O zaman denizcilerin sözüyle başlayalım

VİRA BİSMİLLAH

Kaynağı da gösterdik bu sefer gerçi ilk kaynak 😂

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Trabzonspor, Çaykur Rizespor, Giresunspor

tüm Karadeniz takımlarının katılacağı bir kulüpler birliği kurma girişiminde

Acaba BAL ligi var mı yoksa sadece profesyonel ligler mi

Şu amatör liglerin devam etmesi iyi oldu bazen yüz güldüren olaylar oluyor

Aylar yıllar sonra bu görüntü...

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Canım sıkıldı BAL liginde maç vardı bugün ona baktım herkes iç içe girdi şimdi

Orduspor 5 puan

Sebat Gençlik 4 Puan

Ünyespor 4 Puan

Tonya Doğan 2 Puan

Sonuçlar

Tonya Doğan 2-2 Orduspor

Sebat Gençlik 1-0 Ünyespor

Ne lig be milli takımı bırakın artık tadı kalmadı

Ben böyle takımın ben böyle topçuların para alıyorlarsa haram olsun şimdi en iyi 3.ye kaldık böyle oyunla sen İsviçre’yi bile yenemezsin. La sokaktan toplasalar daha iyi oynarlar Burak maçta kayıp zaten onu geçtim Umut Meraşa taktı hoca koy o mevkiye Çağlar’ı daha iyi oynar daha da yazarım da destan olur özetle BERBATTIK REZİLDİK SEN BU OYUNLA EN İYİ 3. 4 TAKIMDAN BİRİ OLAMAZSIN