ABD 8-16 Türkiye (1-0) Teknik Mola
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Basketbol konusunu Voleybolu da katıp
Basketbol ve Voleybol konusu mu yapsak
Whisper hocam basketbol ve voleybol birleşikken daha aktif olur konu
-
1.Set
ABD 25-21 Türkiye (1-0)
Hata yaptık 5-6 sayı üst üste verdik
-
Türkiye Basketbol Ligi Play-Off
Semt 77 Yalovaspor 2-1 Samsunspor
Gün:Yarın
Saat:16:00
TV: TRT Spor Yıldız
Yalova yenerse Basketbol Süper Liginde
-
Allah ronaldoyu müslümanlıkla şereflendirsin
Amin
-
Ronaldo’dan İsrail’e tepki devam ediyor 👏
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Polonya 1-2 Slovakya
Hamsik’in 1 asisti var ve 7.0 ortalamayla oynadı
Bence gayet iyi sizce
-
5 Hafta 19.6.2021 Haziran Cumartesi Isparta, Merkez, ISPARTA En Düşük Sıcaklık
En Düşük: 12.5
Başarılar Sinan Hocam
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Emre abim tam gaz devam

-
İyi Geceler HS Ailesi
-
Hamsik’in sözleşme detayı çıktı ne kadar doğru bilmiyorum ama
10 asist için 200 bin Euro
Şampiyonluk için 300 bin Euro
Konferans Ligi Çeyrek Finali için 250 bin Euro
İyi pazarlık yapılmış yalnız bunu çok düşünmüşler sanırım 1 gün düşünsem aklıma gelmez
-
Konferans Liginin formatta şöyle bir ayrıntı var
Şampiyonlar liginden direk Konferans ligine düşen takımlar kendi aralarında oynayarak guruplara kalacaklar diğer takımlar yüne karışık
-
UEFA Konferans Ligi 1.Ön Eleme Kura Çekimi Yarın Saat: 14:30 da UEFA TV den yayınlanacak
UEFA Konferans Ligi 2.Ön Eleme Kura Çekimi Çarşamba Saat: 14:00-14:30 saatleri arasında UEFA TV den canlı yayınlanacak
2.Ön Elemeden DG Sivasspor katılacak
-
Link yapabildim İnstagram ama olduğu için
Uğurcan Çakır’ın korner kurtarışının farklı ülkelerde farklı dillerde ki hali
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Keşfetti gezerken buldum attım