Ericksen'e geçmiş olsun
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
TRT 4K da ki spikerler san ki daha güzel anlatıyor
-
Aslında güzel grup en iyi 6.nında cıkacagını düşünürsek gruptan çıkma şansı yükseliyor takımların. Ha 1. Cıktın ha 6. Farketmez sonuçta zor rakipler her turda çkarşına çıkar zaten. O yüzden şike teklifi olanlar özel mesajdan ulaşabilirler 1.000hs puanına 6gol yerim :'D
Sonra bir alt lige düşürülüp bir de HS cezası gelmesin
-
Kahin olacağım izle
Türkiye 2-0 Galler
Türkiye 2-1 İsviçre
Azerbaycan evimiz sayılır evimizde maçları güzel oynuyoruz
-
Danny Ward > Uğurcan Çakır.
Ne alaka abi?
-
B Ligine gel
-
Bakalım önümüzde ki maçlara Galleri yeneriz diye düşünüyorum inşallah
-
Mustafa'm ligde'de aynıydı, bu maç için konuşmuyorum. Genel anlamda söyledim. Hiç yan top çıkıp aldığını gördüm mü? Karşıdan gelen toplarda eyvallah. 5 sene amatör kalecilik yaptım az çok bilirim kardeşim.
Avrupa’ya giderse kafasına vura vura öğretirler 😂
Ama Ligde ben çıktığını gördüm
Avrupa’ya gidince genellikle gelişmeler oluyor
-
Bizim kalecilerin en büyük zaafı, baskı altında topu saçma sapan yerlere atması, Uğurcan karşı top kalecisi, yan top sıfır. Avrupa'ya bu haliyle giderse laçka ederler.
Hocam ondan değil çok geride oynadık, hiç cesur oynamadık, korkak oynadık ama yabancı ülkelerde bu kadar pozisyon gelmiyor yandan bu gün kötüydük. Galler ve İsviçre’yi yenersek çıkarız(ama bu oyunla değil)
-
Maçın adamına gel Uğurcan olmuş Türkiye’de
Çok kötü oynadığımız buradan belli her şey kaleciye gitti bu şans patlayacaktı en sonunda en sonda patladı
-
Gelmiş..
Bende fazlasıyla sana dönüş ettim Mustafa.
Eline sağlık.
Maclara ve anketlere devam et sen günlük veya ne zaman açarsan aç
Bu arada attıklarınla 20.000 HS puanı oldum ellerin dert görmesin
-
Whisper abim ellerin dert görmesin 2000 di 3000 yolladım
-
3.gol Uğurcan’ın hatası ama diğerlerinde suçu yok müthiş oynadı Ağaoğlu 25 e okutur
-
Şenol Güneş grup maçlarının tamamını göremez.
Görür maçın dönmeyeceğini anlayıp yedekleri soktu