AİHM sonucu şimdi daha da önemli oldu.Oradan bir kabul çıkarsa asıl eğlenceyi şimdi gör bakalım ne olacak?
Türk mahkemelerinin ve TFF nin tarafsız olmadığına inanan bir mahkeme,nasıl bir sonuç verecek merakla izliyorum.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAİHM sonucu şimdi daha da önemli oldu.Oradan bir kabul çıkarsa asıl eğlenceyi şimdi gör bakalım ne olacak?
Türk mahkemelerinin ve TFF nin tarafsız olmadığına inanan bir mahkeme,nasıl bir sonuç verecek merakla izliyorum.
Trabzon fenerin kupasıyla uğraşacağına kendi haline baksaydı şimdi bu halde olmazdı.
Şöyle bir durum var AİHM TFF nin tarafsız olmadığını onayladı diğer başvurdukları yer Şampiyonlar Ligine gitmemeyi yaptı UEFA onu karıştırmıyorum TFF ye göre verdi burada değişik şeyler çıkacak gibi kara ne zaman açıklanacak o da muamma 2-3 ay geçti
Kupa Açılışta Özel Bir Gösteriyle Gösterilir Bize Şans Düştü
Avrupa kupalarının fikstürleri hazır örnek yukarıda var özellikle Euro 2020 de değişiklik var öncekine göre
Şunu merak ediyorum Galatasaray borçsuzlul belgesini ulaştırabildi mi diye haber yapan sitelerden çıt yok bu konuyu oralardan alıyordum
Bu arada Ali Koç a helal olsun tüm fbli yorumcuları da fener sayfalarını da kendi tarafına çekti tebrikler.En iyi başarısı 3.lük olan başkana aday olması için yalvarılıyorsa bilinki o işte bir iş vardır.Kulübü babasının çiftliğine döndürdü helal olsun.
Şuna çok gülerim Ali Koç başkanlığa devam edip Trabzonspor AİHM de davayı kazanırsa adam -1 kupa almış olacak o Ramazan’da su içmenin bedeli ödenecek
Trabzonspor Koita ile 10 Haziran’da sözleşme imzalayacak
Samsunspor Ertuğrul Sağlam’la yollarını ayırdığını açıkladı
Yine Transfer Yine İlk Benden Sonra Medyaya
Trabzonspor Hamsik’le her konuda anlaştı son dakika da olağanüstü bir durum olmazsa oyuncu Trabzon’da
Galatasaray ve Fenerbahçeden ses yok Beşiktaş için bir haberim var saat 22:00 de belki de Ghezzal dır 🔥🔥🔥
Ben dedim ilk bende sonra medyaya demedim mi medyaya düştü şu an 🔥🔥🔥
Denizlispor’a transfer yasağı geldi
Mert Günok Uğurcan Çakır’a Trabzonspor’la anlaştığını söylemiş
İsrail’de 12 yıllık Netenyahu dönemi sona ermiş İnşallah gelen gideni aratmaz mı diyecem yoksa giden geleni aratmaz mı kafamı yedim şu an nasıldı la gelen daha iyi olsun giden gibi olmasın demek nasıldı aydınlatın beni
Sörloth
İnstagram’da bildirimleri kapattım. Telefon numarımıda ele geçirdiler ve WhatsApp dan bir sürü mesaj gönderdiler. Maça odaklanabilmek için bildirimleri kapattım. Numarayı değiştirmek iyi oldu (TV 2 Sporten)
Adamın donuna kadar öğrenmişler 😂
Federasyon’un sözüne güven olmadığını kanıtları çok bu da örneği
Özel Haberim aramayın bulamazsınız
Raşit Ghezzal Beşiktaş’a Yakın
Oyuncunun kulübü onu tekrar kiralamak istemesi oyuncunun da Beşiktaş’ı istemesi okları Beşiktaş’a döndürdü ama Beşiktaş ilk olarak zorunlu satın alma ile kiralamayı deneyecek
Yine Transfer Yine İlk Benden Sonra Medyaya
Trabzonspor Hamsik’le her konuda anlaştı son dakika da olağanüstü bir durum olmazsa oyuncu Trabzon’da
Galatasaray ve Fenerbahçeden ses yok Beşiktaş için bir haberim var saat 22:00 de belki de Ghezzal dır 🔥🔥🔥