Milli Takım Kadrosundan Çıkarılan 4 İsim
Halil Akbunar(Sakatlığından Dolayı)
Gökhan Akkan
Efecan Karaca
Mahmut Tekdemir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMilli Takım Kadrosundan Çıkarılan 4 İsim
Halil Akbunar(Sakatlığından Dolayı)
Gökhan Akkan
Efecan Karaca
Mahmut Tekdemir
Çok Güzel Anlatmışar Konferans Ligini Görsellerle İngilizce Ama İngilizce Bilmeyen Bile Anlar
Ali Koç
Bundan sonra yıldız takmayacağız
Kendilerini 4 büyük olarak görmüyorlar sanırım artık 3 büyükler diye devam edelim en iyisi ne demek yıldız takmayacağım adamın kafası iyi sanırım
TFF Fenerbahçe’nin 1959 Yılı Öncesi Şampiyonluklarının Sayılması İçin Yaptığı Başvruyu Reddetti
Milli Takım Aday Kadrosunudan Çıkarılan İlk İsim Sakatlığı Bedeniyle Halil Akbunar Oldu
Son Dakika
Ali Koç yeni sezonda Emre Belezoğlu’nun teknik direktör olmayacağını açıkladı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bu Duruma Donma Emojisi Yakışır ![]()
Beşiktaş Onyekuru İle İlgileniyor+Kenan Karaman'la da İlgileniyor
Galatasaray Vedat Muriç'le İlgilendiği İddia Edildi
Başkan Genç Ortahisar Belediye Meclisi Haziran ayı ilk oturumundayaptığı konuşmada, “44 yıl aradan sonra süper lige yükselen Giresunspor’umuzu ziyaret ettik. Trabzon, Rize Giresun arasında Karadeniz kulüpler birliği kurmak konusunda Giresunspor başkanımızın ifadeleri oldu. Trabzonspor olarak buna inşallah öncü oluruz.” dedi.
Bence Güzel Olabilir Karadeniz Birliği Sağlanır
Yabancı haber kanalı Sportbladet
Hamsik Türk kulübüyle anlaştı
Acaba
Hamsik -> Trabzonspor
Transfer Dönemi
10 Haziran da başlayıp 1 Eylül’de son bulacak
Trabzonspor ve Beşiktaş Coulker ile ilgileniyor
Bu bize 22 si civarı verecek gibi ama o zaman geldiğinde 11 inde vermezse ben de bir şey bilmem
Malum okullar haftaya iki günlük şekilde açılacak ben gitmeyi düşünüyorum o yüzden spor konusu maks 15:00 e kadar boş kalabilir kusura bakmayı o yüzden