Raşit Ghezzal zora girer çünkü Leister 16 Milyon Euro istiyor Ve rakibi Monaco ama oyuncunun Beşiktaş’ı istemesi de bir nebze belki de kolaylaştırabilir ama şu an Monaco’ya yakın
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Rabbim sen bize mustafa28 'in "Rachid Ghezzal Beşiktaş'ta 💥" yazacağı günleri nasip et
Bakalım haberlerde ne çıkarsa 😊
-
Bu konferans Ligi bildiğin en iyi 2.lig oldu resmen rakiplere gel
-
Karadeniz’den iki takım Transferde aynı oyuncuya talip
Trabzonspor Ve Süper Lige Yeni Çıkan Giresunspor Tiquinho’ya talip diğer takım Olipiakos da talip
Trabzonspor oyuncuya 1.5 Milyon Euro maaş + 1 Milyon Euro imza parası
Giresunspor ise oyuncuya 1+1 yıldan 1 milyon Euro maaş teklif etti.
Fiyata göre Trabzonspor bir adım önde
-
Bursa Yıldırım’a üzüldüm sen git son dakika Adıyaman’la beraber yenil Adıyaman 1 puan önde olduğundan çıksın sen kal
-
Misli.com 3.Lig Play-Off Finalleri penaltılarla sonuçlandı (normal süre) demek
1928 Bucaspor 3-2 İskenderun FK (1-1)
Isparta 32 Spor 2-1 Bursa Yıldırımspor (1-1)
Bu Sonuçlarla Misli.com 2.Lige Çıkan
1928 Bucaspor Ve Isparta 32 Sporu HS Ailesi Olarak Kutlarız
-
Kocaelispor - Sakaryaspor Finali Siyah Yeşil renk derbisi var
-
Yorumlarınızı bekliyorum
-
Tam halini attım Başkanın konuşmasının bu daha ağır
Mücadele sonrası konuşan Celil Hekimoğlu “Bu hakem camiasıyla Trabzonlular olarak uğraşamıyoruz. Kararı vermişler, düğmeye basmışlar. Başka bir hakem mi yok, en satılığı bu! En aşağılığı bu demek ki bundan daha iyisini bulamadılar. Hakkımız haram olsun. Kolladı kolladı 90’da verdi. Vermese 110’da verecekti. Özgür Yankaya’yı duyduğumuz gün tepkimizi verdik. Trabzon’da MHK üyesi Hikmet Öksüzoğlu var, izah et dedik. Benim konuşmam doğru olmaz dedi. O zaman seninde MHK’da olman etik değil geç evinde otur aşağı. Geçen seneden beri katlediliyoruz “bunla ilgilenmem” diyen adam gitsin evinde otursun.”
-
Bence bu konuda yönetim haklı çünkü sezon bitmiş profesyonel hakem verilmeliydi bu maça diye düşünüyorum
-
Skandal Hakem Özgür Yankaya
Hakem Yanakaya geçen sene olduğu gibi yine uydurma bir penaltıyla Hekimoğlu Trabzon’u eledi bordo mavili ekip bu sonuçtan sonra TÜM SEZONLAR BİTMİŞ İYİ HAKEMLERİNİZ HEP TESİSLERDE NİYE ÖZELLİKLE GEÇEN SENE BİZİ KATLEDEN ÖZGÜR YANKAYA’YI VERDİNİZ diye cümlede bulundu
-
Hekimoğlu Trabzon 2-2 Kocaelispor
Kocaeli az daha kaybediyordu Finali
Kacaelispor - Acaba kim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yorumlar gelsin
-
UEFA Avrupa Ligi Ve Konferans Liginin tanıtımı yayınlandı buyurun
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.