mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

Ünal Karaman Eski Öğrencilerini Göztepe’ye Topluyor

Sözleşmesi biten Majid Hosseini ye gel burada oyna performansını göster sonra Avrupa’ya git dediği öğrenildi

Abdülkadir Parmaka ise gel beraber devam edelim yalnız bonservis ücreti ödemeyiz başkanla konuş dediği öğrenildi

En Büyük Hayalim

Beşiktaş’ın, Fenerbahçe’nin, Galatasaray’ın, Bursaspor’un, Başakşehirin şampiyonluklarını gördüm bir de Trabzonspor’u eklemek istiyorum kariyerime 2010-2011 Trabzonspor’a verilir mi verilmez mi bilmiyorum ama verilirse görmüş olacağım ya da önümüzde ki sezonlara bakacağım

Trabzonspor’dan Hekimoğlu Trabzon’a Anlamlı Jest

Trabzonspor Hekimoğlu Trabzon’a Kocaelispor İle Oynayacağı Play-Off Yarı Final 2.Maçını Medical Park Stadyumunda Oynama Teklifinde Bulundular Lakin Hekimoğlu Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu Adaptasyon Sorunu Olacağından Teklifi Reddetti

BAL Ligi Statüsü şöyle

9 Tane Bölge Var Burada ki Gruplarda 1.Olanlar Bir Kez Daha Grup Oluştururlar Kendi Aralarında 9 Tane Final Grubunun Şampiyonları Misli.com 3.Lige Yükselmeye Hak Kazanırlar

BAL Ligi Grupları 1 Haziranda Başlaması Planlanıyor

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Galatasaray Halil Dervişoğlunu oynattı kiradan döndü Trabzonspor işi bitirmeye gidiyor oyuncuyu almayı planlanlanıyor

Oyuncunun Trabzonlu olması ve Trabzonspor'u istemesi işi kolaylaştırıyor

Medya da Leipzigin Sörloth için Türkiye’de başka takımlara fiyat önerdiği söyleniyor

Yalan haber çünkü Trabzonspor’a daha teklif getirmediler öncelik TRABZONSPORDA eğer başka takıma Trabzonspor dan önce teklif verilirse tazminatı var

Tazminatı da iyi para Trabzonspor’un 2-3 Transfer yapmasını sağlar