mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

ben en çok antalyanın gitmemesine sevindim. Bu futbol ile avrupada işleri çok çok zordu ülke puanı için daha iyi olur umarım böylesi. Sonuç olarak sivas bizi şampiyon yaptı biz sivası avrupaya göndermiş olduk

Bu sene bir takımdan konferans Ligi Şampiyonluğu bekliyorum

Arjantin futbolunun köklü kulübü River Plate tam 25 futbolcusunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Ancak bu gelişme maçlarına devam eden River Plate’i oldukça zora soktu. Koronavirüs vakaları nedeniyle sahaya çıkacak kalecisi kalmayan Arjantün ekibi, Libertadores Kupası kadrosuna yeni kaleci ekleyebilmek için CONMEBOL'e başvurdu.

Eğer River Plate'in başvurusu kabul edilmezse, kırmızı-beyazlılar Santa Fe ile oynayacakları maça kaleye bir futbolcusunu geçirerek çıkmak zorunda kalacak. River, Arjantin Ligi’nde ise 48 puanla lider Boca Juniors'ın 1 puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor.

Bu kadar şanssızlık fazla

ZTK yı Beşiktaş aldı artık Beşiktaş’ı tebrik ediyorum yeni tur başlangıcı

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi Eleme (CL Finali)

Galatasaray Şampiyonlar Ligi eleme

Fenerbahçe UEFA Avrupa ligi Elemeleri

Trabzonspor UEFA Konferans Ligi 3.Eleme

Sivasspor UEFA Konferans Ligi 2.Eleme

Trabzonspor Sorloth’u kiralamak için Leipzigin şartları var yıllık nereden baksan 5 milyon Euro maaşı var aylık da 2.5 milyon Euro oyuncuyu transfer etmek için Trabzonspor sponsor ve firma arayışına başladı

Oyuncu zaten Türkiye’ye gelmesi muhtemeli en yüksek Türkiye’de ilk söz hakkı Trabzonspor da o işi Trabzonspor sağlama almış

Eğer yanlışsam düzeltin lütfen. Şimdi 4. Sıradaki trabzonspor avrupa ligine gidiyor fakat 3. Sıradaki fenerbahçenin gidememe ihtimali mi var ?

4. Konferans ilgine gidiyor 3. Beşiktaş’a bağlı ya konferans ya da Avrupa ZTK şampiyonu Avrupa’ya gidebilir ama ön elemeyle onun dışında UEFA ayrı geçen sene Trabzonspor’a uyguladığı cezayı uygularsa bilemem ama bence bu kadar transfere 3.lük olduğu için ceza gelebilir sanki