Yeni kapak nasıl bir yerden başlayalım dedim Transfer sezonu benim için asıl Pazartesi başlayacak bu sadece örnek düşünceler gelsin haber gerçek bu arada
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Milli Takım Aday Kadromuz
Kaleci: Mert Günok, Uğurcan Çakır, Altay Bayındır, Gökhan Akkan.
Savunma: Zeki Çelik, Mert Müldür, Merih Demiral, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Umut Meraş, Rıdvan Yılmaz.
Orta Saha: Mahmut Tekdemir, Okay Yokuşlu, Taylan Antalyalı, Dorukhan Toköz, Ozan Tufan, Orkun Kökçü, Yusuf Yazıcı, İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu.
Hücum: Cengiz Ünder, Efecan Karaca, Halil Akbunar, Abdülkadir Ömür, Kerem Aktürkoğlu, Burak Yılmaz, Enes Ünal, Kenan Karaman, Halil İbrahim Dervişoğlu.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ankara Demirspor 1-1 Kocaelispor -
24 Erzincanspor 2-0 Hekimoğlu Trabzon
-
Kırklarelispor 1-1 Kırşehir Belediyespor -
24 Erzincanspor 1-0 Hekimoğlu Trabzon -
Vanspor 0-1 Sakaryaspor -
Devre Arası
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kırklarelispor 0-1 Kırşehir Belediyespor -
Ankara Demirspor 0-1 Kocaelispor -
burada kalsın aramayam bir daha kopyala yapıştır -
Tam bunu hazırladım bir baktım yeni düzenleme gelmiş

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. istersen girmezsin dediler ya artık o resim geçersiz bence
-
İsrail kılıf uyduruyor bakın biz zor durumdayız Filistinliler bizi öldürüyor la daha düne kadar siz öldürüyordunuz yer mi millet bunu
-
yalnız forveti bir gördüm bitirim üçlü üçünün de süper lig tecrübesi var