mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

sinavlara girmesende konulara calis bence. suan ogrendigin hersey yanina kar kalicak. misal ben suan bakiyorum lisede aman bu ne ise yarayacak dedigim bir konuyu iyi ogrenmediysem imkani yok kafam almiyor. istedigim kadar calisayim ertesi gun ucup gidiyor. her sey genclikte bunu unutma. ve suan ne kadar farkli konu ogreniyorsan beyin o kadar gelisiyor kapasiten artiyor.

Tyt var mecbur

Hocam kusura bakma ama bizim askerimiz her türlü oraya gidecek hatta 15 yaşında olmasaydım 18 ve üstü olsaydım başvururdun bu bir gerçek

İsrail başbakanı netanyahu dedi ki Filistine saldırıları arttıracağız arttırın arttırın siz yakında oraya Türkiye'yi getireceksiniz

Hz.Ali (AS)SÖZÜ BİR DEVLET ZULMÜ ARTTIRIRSA BİLİN Kİ SONU YAKINDIR.

Kendi sonlarını hazılıyorlar onlar 2024 e kadar Fırat nehrinin aşağısını almak zorundalar yoksa bir daha alamazlar diye bir şeye tutulmuşlar yakında oradayız zorla zorla