ABD demişki Filistinlilerin yerlerinden edilmesinden endişeliyiz sebebi ne
Yerlerinden çıkartıldıkları an bütün İslam devletleri birleşip orayı ele geçirmeye çalışacak ve inşallah alacağız
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturABD demişki Filistinlilerin yerlerinden edilmesinden endişeliyiz sebebi ne
Yerlerinden çıkartıldıkları an bütün İslam devletleri birleşip orayı ele geçirmeye çalışacak ve inşallah alacağız
Bir zulmü engelleyemiyorsanız en azından onu herkese duyurun
Hz. Ali
Twitter olanlar #kudüs tagına destek istiyorum
Anlaşıldı bize takip edecek yayla karı çıktı 😄
Anlaşılan bu üçgeni Filistin tarafına da açmak gerekiyor yoksa anlamıyorlar
Artık bize bir Selahattin Eyyübi lazım İsrail’e gününü göstermek için onlar bilmiyorlar sanırım müslümanlar birleştiği andan itibaren başlarına geleceklerden sanırım senin dinine itiraz eden mi var ne yaparsanız yapın ama Müslümanlara ve Mescidi Aksaya dokunamazsınız
Takdirden anlamazsan artık hakkın kötektir İsrail efendi yakındır senin sonunda
Mevsimine göre ciddi denilebilecek bir soğuk atak geliyor. Bölge geneli üşüyecek. Yarın öğle saatlerinde ara ara yerel yağışlar olabilir bölge genelinde. Ancak asıl yağış gece başlayacak gibi gözüküyor bölge geneli iyi yağış alabilir birçok ile iyi yağış veriyor modeller. 9unda yağış doğuya kayıyor ve 10unda da doğu karadeniz kıyılarında hafif yağış ihtimali var. Serin atak 11inden sonra etkisini sıcak atağa bırakacak evet bu soğuk ataktan sonra sıcak atak ihtimali yüksek. Sıcaklıkların bölgenin doğusunda daha düşük seyretmesi beklenebilir 850 sıcaklıkları bunu gösteriyor. Mayıs ortası gelen bu üşümenin tadını çıkartın.
gelsin hocam baraja su yer altına yayla lazım kar yağar yaylalara böyle giderse yazın ortasında
Pazar gününü bekliyorum ben Giresun kazanırsa herkes sokağa dökülecek Polislerin hepsini çağırırlar o gece Giresunda görevli yan illerden destek bile isterler belki babam polis artık tecrübelendik
Anadolu Efes kupalar yolunda
Mehmet diyor ki, tahmini erken yazan bonus alsın der. 1. Tahmini kim yazdıysa önce yazdığından bonus olması lazım diyor.
Daha DEMO sürümündeyiz hocam asıl sürüm Kış ayında çıkacak fikirler gelsin
REKLAMLAR
Yarın 15:00 de buradayız
TFF 2.Lig Play-Off sırası karışık gol skorları burada
Ankara Demirspor - Hekimoğlu Trabzon
Çorum FK - Sarıyer
Sancaktepe FK - 24 Erzincanspor
Afjet Afyonspor - Zonguldak Kömürspor
Küme Düşme Aynı puan da iki takım kazanan ligde kalır
Kocaelispor - Gümüşhanespor
Ergene Velimeşe - Şanlıurfaspor
İnegölspor - Hacettepe
Hatırlatmamızı yapalım bekliyorum sizi
Yahu kardeşim IFAB kurallarına bak. Öyle objektif bir şekilde yorumunu yap. Biz UsTaD la tartıştık bu konuyu iyice zaten.
IFAB eğer top atılan oyuncu topa değmeden faul yapılırsa Ofsayta bakmaksızın penaltı verilir diyor. FİFA kuralı böyle belirlemiş. Kurala itiraz edebilir miyiz?
Maçın tekrar edilmeyeceğini biliyorduk zaten. Daha önce de yaşandı bu olay. Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın başına geldi. TFF oralı bile olmadı. Kafasına göre iş yapsın. Bizim takımları da bırak sadece maç sonu ağlasın hakemden. Faaliyet? Daha ben hiçbir faaliyet görmedim.
Alanya maçını kazansaydık şu an şampiyonluk ihtimalimiz sürerdi. Boş ne desek. Şampiyonluğu bir maça bağlayamayız. Ama çok önemli bir 3 puandı o. Sorun değil. Çünkü Fenerbahçe Şampiyon 🐣🐥
IFAB ın kurallarına göre maç tekrarlanmalı lakin bir kural merkezi daha var o da ofsayt uygulanmalı diyor o yüzden IFAB ın kuralı çürümüş oluyor sıkıntı orada
Bu arada bugün fazla aktif değildim yarın da canlı skor var o yüzden dinlenmem lazım dı
Misli.com 3.Lig Play-Off Çeyrek Final 2.Maçları
Cumartesi günü Süper Ligden Düşen 2 Takım Belli Olabilir
Süper Lige Çıkan 2 Takımda Pazar Günü Belli Olacak