The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Karadeniz Yaylaları sezonu kapatmamaya niyetli🙂🙂.... Takip edelim bakalım
kapatmasın bizim için iyiye döner yer altı suları dolar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Karadeniz Yaylaları sezonu kapatmamaya niyetli🙂🙂.... Takip edelim bakalım
kapatmasın bizim için iyiye döner yer altı suları dolar
TFF 1.Lig Klüpler Birliği gelecek sezon 19 olacak takım sayısının 20 olması için federasyona bu sezon son 3 takımın Play-Out maçları oynaması Play-Out maçları sonunda da Play-Out şampiyonu olan takımın ligde kalması için başvurdu
Bana göre 2.ligde ki 2 grupta toplam 2 Play-Off şampiyonu çıksa zaten 20 oluyor bence altta hakadenler çıksın hakedenler düşsün siz ne dersiniz
Daha Çok GösterOsmanlı yıkıldı ama etkileri hala yönetimde sosyal hayatta hatta senin de dediğin gibi bayrakta bile duruyor.
Ben tarafsız olarak söylüyorum her devlet ondan önceki devletin etkilerini taşır
Örnek Azerbaycan'da hala SSCB'ye bağlı olduğu zamandan kalma etkiler var.
Almanya'da hala N*zi döneminden kalma yoğun disiplin var
Anlayacağın hiçbir devlet yıkılıp yok olmaz etkileri hep bir yerde olur
Bu arada bilgilendirmen için teşekkürler
Teşekkürler
yeni gol animasyonumuz aradım ve bu daha güzel göz yormuyor hayırlı olsun
Hayırlı Sahurlar HS Ailesi
Tebrik ederim eline emeğine paylaşımına sağlık
Teşekkürler hocam yarın Futbol Konusunda görüşmek üzere diyelim saat 15:00 Play-Off maçları gol bildirimleriyle Spor kanalında
Buyurun Sancak değişmiş mi
Bu arada kalın olan aymış yıldız değil 😅
İnstagram da gezinirken sinirime dokundular diyorlar ki Osmanlı yıkıldı lakin acaba biliyorlar mı şu an kullandığımız bayrak Osmanlı bayrağı aslında Osmanlı bayrağı Hilal şu anki bayrağımıza göre kalın Yıldız kullanılmıştı son olarak o zamandan beri değişmiyor yıldız biraz inceldi sadece
Bu bilgiyi de bilmek gerekiyor yani bilip bilmeden konuşmayacaksın
Şu sözü bırakıyorum Bayrak düşmeden bir devleti YIKAMAZSINIZ
Bu hafta yoğunum beğenilerle destek olabilirsiniz
Yarın Misli.com 3.Lig Play-Off
Cumartesi Misli.com 2.Lig son hafta belirli maçlar
Pazartesi Misli.com 3.Lig Play-Off 2.maçları
Gol Bildirimleriyle Burada
Misli.com 3.lig Play-Off maçları Misli.com uygulamasında ki maç izleme kısmında olduğu için yarın saat 15:00 maçlarındaki goller bildirimiyle buradayız
TRT hata yapıyor Pazar saat 20:30 a Adana Demir’in maçını koymuş lakin burada puan eşitliği söz konusu bence düönüşümlü hakediyor takımlar daha heyecanlı olur
UEFA Konferans Ligi Maç Takvimi
Takımlarımızdan ligi 3.bitiren 3.Ön Elemede 4.bitiren 2.Ön Elemede başlayacak Beşiktaşın ZTK yı kazanması durumunda 4. 3.Ön elemeye 5. 2.Ön Elemeye gidecek
Bir kupa gelse ![]()