Hayırlı Sahurlar HS Ailesi
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben Yaz Ligini nasıl kapatacağız onu merak ediyorum yarışmasız geçmiyor
-
Sen nasıl istersen ayarla bu haftayı. 3.ligden kimler çıkar diye sorarsın. Bilinen takım başına 250 puan olur. Ayrı olarak. Onun haricinde 6 ayrı ligden 6 maç belirle. Aynı formatta. Puan dağıtımı da bilinen maç başı 250 puan olsun.
nasıl bak bu sefer fazla puan gitmez senden =D
-
şimdi farkettim 10.000 HS puanımı almışım hep birlikte nice sistemlere

-
O zaman şöyle oldun Play-off lardan sonra ki tura kim çıkar ne dersin Sahutt zaten Pazartesi 2.maçlar oynanıyor o yüzden bu haftayı böyle bitirebiliriz
-
Yok yav ciddi söylüyorum. Bu hafta pek müsait değilim. Giremiyorum bakamıyorum çok. Al bu haftaki yarışmayı. Sana dağıtacağın puanları da göndereyim. Eğer müsait değilsen sen de bu hafta BAY😃
Ok o zaman puan benden gitmeyecekse lazım oluyor puan ileride bana
-
Bakalım Mustafam... İstersen ben puanları dağıttıktan sonr bu haftaki yarışmayı sen hazırla
gerek yok sen devam et
-
Sahutt yarışma önerim var
Misli.com 3.ligdeki Play-Off çeyrek finalinden yarı finale kim çıkar ne dersin
-
Bir aralar bu site için Mobil Uygulama isteyenler vardı daha erken yazın baksanıza aktif yok yaza aktif alalım önce o zaman bakılır
-
CAN yaz ligindeki kazananlar nolucak peki
Dedi ya Bulman lazım
-
İnter Uğurcan Çakır için kesenin ağzını açtı
İtalyan ekibi 25 milyon Euro teklif etti lakin Trabzonspor 30 milyondan aşağısı kurtarmaz diyor 25 de ısrar ederlerse Euro 2020 sonrası değerlendirip 30 a satacaklar + sonraki satıştan %20 pay
-
Federasyon Spor Toto 1.ligin son haftasını Pazar günü 6 maçı saat 16:00 da 3 final maçını Giresunspor , Adana Demir , Samsunspor maçını 20:30 da oynanacak hadi bakalım ne olacak
-
:alkıs: top sende Mustafa
Perşembeye Allah Kerim
Teşekkürler hocam inşallah
Gönlümden ne yalan söyleyeyim 1.-2. Grup finalinde Ofspor-Yomraspor finali isterim Trabzon derbisi hayatımda gördüğüm söylenemez ama bakalım ne olacak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hazırmıyız çünkü Ben HAZIRIM
1.-2.-3.-4. Grup saat 16:00 maçlarındaki gol bildirimleriyle burada (tv vermezse)
VİRA BİSMİLLAH
-