Gece Yarısı Bomba Haber geldi
Burak Yılmaz tekrar Galatasaray'a döndüğü iddiaları geldi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGece Yarısı Bomba Haber geldi
Burak Yılmaz tekrar Galatasaray'a döndüğü iddiaları geldi
Fenerbahçe'den Kamerunlu Forvet Jean Pierre Nsame atağı lakin 7 rakibi bulunuyor
2 gündür rüyamda Samattanın son dakika golü attığını ve şampiyon olduğumuzu görüyorum 😂😂
o öyle olmuyor Trabzonlu biri de Trabzonun şampiyon olduğunu görmüştü
Aslında Trabzonspor’un yapacağı transferleri ve forma gibi şeyleri önceden öğrenmek çok zor o kadar sıkı tutuyorlar ki söylediğim isimler bile yalan olabiliyor o yüzden sıkıntılı bir durum bakalım
Uğur’dan Çakıra sürpriz teklif Tothnam dan 25 milyon Euro üstü diye konuşuluyor Ahmet Ağaoğlu ve yöneticiler görüşmeye geçti
Eriyen buzullar yüzünden Dünya'nın ekseni kaymış
Yeni bir araştırmaya göre buzulların erimesi, 1990'lardan bu yana Dünya'nın dönme ekseninde belirgin kaymalara neden oldu. Bilim insanlarına göre bu, insanların gezegen üzerindeki muazzam etkisini gözler önüne seriyor.
Dünya'nın coğrafi kuzey ve güney kutupları, dönme eksenine göre belirleniyor. Dünya'daki kütlelerin gezegene dağılma şeklindeki değişimlerse bu eksenin ve dolayısıyla kutupların hareket etmesine neden oluyor
Alıntıdır
Yalnız gitgide Türkiye’ye kayıyor sanki
Trabzonspor’un yeni formasının eskisine göre efsane olduğunu öğrenen Trabzonspor hayran kullanıcılarından formayı gören var lakin sızmaması için atamıyorlar 😔
şaşırdığım konu Giresun adasında da Hes uygulaması vaka gösterdi
ben Giresunsporu bekliyorum ilk 2 de bitirirse sokağa çıkma yasağı Giresunda iptal olur izleyin iptal derken tesislerin önünü izleyin hatta deplesmandan gelecek yolu izleyin
Geçen yıl Trabzonspor ve Beşiktaş’ın istediği
Guelor Kanga yapılan test sonucunda 30 değil 35 yaşında Gabonlu değil Demokratik Kongolu olduğu tespit edildi 😳
Yeni formatta final-four turu olacak mı
Sinan hocam
pes 2021 mobile oynayan varsa kullanıcı ıd sini verir vs atarız ![]()
Hekimoğlu Trabzon yarın oynayacağı Niğde Belediyeyi yenmesi durumunda 2.sırada bitirmeyi Garantiliyor ve ligi 5.Sırada bitirecek Play-Off rakibini bekleyecek