Forum kış ayını hasretle bekliyor çevrimiçi sayısı fazla olsun istiyor
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Dev maçın VAR hakemi Cüneyt Çakır oldu
Cüney Çakır VAR da hiç başarılı değil bence yanlış karar
-
Galatasaray sol bek için ilk hedefini 19 yaşında ki Çağatay Kurukalıp ile kullanacak
Bence güzel olur geleceğe yönelik transfer olur
-
Ümraniyespor dan esprili yaklaşım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ha bunlar düştü tamam artık avrupa süper ligi olduğu için ona alıştım bunlar düştüler o yüzden paylaşım da yapmıştım zaten
-
Beklenenden daha fazla acıtıyor..... Paramparçayım ??
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. arsenal da buna benzer paylaşım yaptı
-
Neyse Allah rahatlık versin bu gece benden bu kadar iyi uykular
-
Bir çınar Almanya’da düştü Schalke 04 küme düştü
Yazık oldu be kim bilir kaç senedir oradaydılar zamanında Avrupa zamanında Şampiyonlar ligine gitmişlerdi
-
TFF 1.ligde büyük iddia Yüsel yıldırımdan
Son haftalara girilirken Tuzlaspor,Balıkesirspor ve Menemensporun teşvik primi aldığı iddiasında bulundu
Eğer bu gerçek değilse başkan ceza almalı çünkü onların itibarlarını düşürüyorlar eğer doğruysa zaten o takımlar küme düşürülür
-
nisan sonundayız cidden akıl almaz gibi bir şey umarım bir an önce sıcaklar gelir artık
Fındık bu yıl kaldı mı ya acaba yanmıştır nereden baksan
-
Yanlız şunu da soralım.
Geri adım mı attılar yoksa alacakları miktarı UEFA ile uzlaşıp aldılar mı?
Bence cukkayı aldılar yada alacaklarına dair teminat aldılar.Amaclari fazla kazanmaktı zaten,kısa süreli bir hareketle bunu başardılar.
Şöyle söyleyeyim 3 kulüp daha geldikten sonra o parayı alacaklardı zaten başlamadan o parayı onlara anlaştıkları firmalar vermezdi.
-
Bu arada yaz transfer dönemini sabırsızlıkla bekliyorum şu an aklımda güzel şeyler var
-
Şu an futbol sever olarak keyiften dört köşeyim
-
Avrupa süper liginde adam olsunlar kimse taraftardan büyük olamaz futbolda ,bu arada Liverpool çekildi.
Arsenal çekildi ve dedi ki özür dileriz bir hata yaptık.Manchester United da çekildi.
Başlamadan bitmesi güzel oldu.
Bu arada bu haber son dakika.
-
Barcelona ve Atletico Madrid Avrupa Süper
Liginde kalacağını açıkladı
Avrupa Süper Liginin bu akşam olağanüstü toplanması bekleniyor
Yeter ya kapatın da hevesimizi kaçırmayın futbolu asla bitiremezsiniz