yalnız ciddi ciddi soruyorum futbol habercisi unvanı alma şansım var mı merak ediyorum
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
en büyük hayalim futbol habercisi ünvanı almak olacak
-
Avrupa Süper Ligi projesi an itibariyle DURDURULDU
talkSPORT sitesinin haberidir
-
artık gerçek gibi güvendiğim kaynaklara yayılmaya başladı Manchester Cıty ve Chelsea Avrupa Süper Liginden çekilme kararı aldı taraftar baskısına dayanamadı diye bakalım yolun sonu başlamadan gözüktü
-
-
CAN abi forumu gizliden gizliye gözetliyip çıkıyorsun ajan gibi ?
çıkmadı halen burada
-
taze taze bir söylenti var
Manchester City ve Chelsea Avrupa süper liginden çekilmek için UEFA'yla görüşmeye gitti diye
-
bomba haberler arka arkaya
UEFA yönetim kurulu üyesi Jesper Moller'den bomba bir açıklama geldi. Moller, Şampiyonlar ligi'nde adını yarı finale yazdıran Avrupa Süper Ligi üyesi 3 takım Real Madrid, Manchester City ve Chelsea'nin turnuvadan men edilmesini beklediğini belirtti.
-
premier liginden açıklama
Premier Lig'deki 14 kulüp Avrupa Süper Lig planını oybirliği ile reddetti. Bu organizasyona katılan tüm İngiliz kulüpler hakkında gerekli yasal aksiyonlar alınacaktır. Manchester City, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Arsenal ve Tottenham derhal Avrupa Süper Lig oluşumundan geri çekilin"
-
uefa konferans ligi ülkemizden katılacaklar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. formatı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. diğer ülkelerden katılacak takım sayısı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
zaman geçiyor ya mesela ben kendi kendime futbol habercisi ünvanı verdim ve instagramdan güvendiğim ve başarılı olan haber sitelerinin haberlerini alıyorum
-
Süper Lig ve 1.Ligde hafta sonu saat 19:00 da oynanacak tüm maçalar saat 20:30 a alındı
-
Galatasaray-Trabzonspor
7 maçın beşi 3 gol üstü
7 maçın beşinde karşılıklı goller var
Fatih Terim ve Abdullah Avcı birbirlerine karşı hiç beraberlikleri yok
Son 5 maçın 2 sini Trabzon 2 sini Galatasaray kazandı 1 maç berabere bitti
Trabzonspor Galatasaray'ı 2016 yılından beri yenemiyor
-
en az 5 yıl daha bizimleymiş annem bir yerden duymuş bana öyle dedi
benim le senin dediklerin arasında fark yok en az 2 yıl var mı var
-
Bir kişi ama dedikleri mantıklı bir kişi diyor ki 2-3 yıla bitecek ama araştırmaları falan hepsi çok güzel