Sizce virüs doğal olarak mı çıktı yoksa şeytana tapan gizli bir örgütün bir işi mi?
abi gizli örgüt var da o değil aslında 5G teknolojisi yüzünden mutasyona uğradı deniyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSizce virüs doğal olarak mı çıktı yoksa şeytana tapan gizli bir örgütün bir işi mi?
abi gizli örgüt var da o değil aslında 5G teknolojisi yüzünden mutasyona uğradı deniyor
Herhangi bir hava durumu forumunda öyle bir unvan olduğunu düşünmüyorum. Can abi pek giremiyor. Cevaplayayım dedim?.
şansımı deneyeyim dedim
CAN abi futbol habercisi ünvanı varsa alabilirim :D
Transfer Gelişmesi
Beşiktaş,Kasımpaşa'da kiralık forma giyen Isaac Thelin için menajeriyle temas halinde
Oyuncunun bonservisi Anderlecht kulübüne ait
dün 1.191 HS puanı almışım ne kadar yazdıysam artık bugün o rekoruda geçtim zaten
kendi rekorumu kırdım bir günde 1000 HS puanından fazla kazandım sayenizde =D
Transfer Gelişmesi
Beşiktaş,Kasımpaşa'da kiralık forma giyen Isaac Thelin için menajeriyle temas halinde
Oyuncunun bonservisi Anderlecht kulübüne ait
HS süper ligi için güzel fikrim var
Bir grup kaç kişinin katılacağı belirlenir önce sonra tek grup halinde belirtilen maçlarda her doğru tahmin için 1 veya 3 puan ilk 12 ye kalanlar final four aşamasına kalsın final-four da her doğru tahmin başına 250 HS puanı veya belirtilen HS puanı verilir ilk 3 e giren final-fourda ise hem ünvan hem de
1-2500 HS
2-2000 HS
3-1500 HS puanı alır
Fikrimi belirttim nasıl sizce
Bu arada HS puanı geldi mi gelmedi mi bize oy verdim çünkü nasıl belli olacak bir de oy verip vermediğim
Transfer gelişmesi
Trabzonspor İnter’de forma giyen jovatic için fiyat araştırmasına başladı
Aga diğer takımlar nerede Trabzon hızlı başladı
TRANSFER GELİŞMESİ
Trabzonspor Andraz Sporar için kiralama teklifi sundu
portekiz basınınada düştü bu olay
| Ankara, Çankaya, ÇANKAYA/TBMM | 19,8 |
bugün en yüksek ölçülen sıcaklık
forum sessizleşti hayırdır inşallah