yalnız CAN abi görüşüme halen cevap vermedi
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
ama ben bir seferlikte çok fazla yedim
yapmaz inşallanbana yapmadıysa sana hiç yapmaz
-
sizin yediğiniz sucukta mı sorun var ben en az 100 kere yemişimdir hiçbir şey olmadı
-
arkadaşlar ben sucuk pisirdim yedim. Yarısını kestim.
Diğer yarısını çiğ yedim bişey olur mu?
olmaz ben hep yiyorum öyle kesiyorum yiyoyorum ama bıraktım artık zor oluyor be
-
bir grupla devam edelim ilk 12 1-2 veya 3 tur final-four grubu oluştursun orada ilk 3 ünvan alsın 9 kişi ise HS puan alsın bu nasıl peki CAN abi
yalnız fikir fışkırıyor benden
-
Gruplu takımlı yarışma fikri fena değil ancak gruplara katılan arkadaşlar daha sonra yarışmaya katılmazsa ve bazı takımlarda daha az kişi olursa sıkıntı çıkar. Tahmin yarışmasında takımlı bir konsept zor olur.
işte sorun orada bunun garantisi yok o yüzden söylemiyordum
-
mesela ilk 5 gün katılımcılar belirlenir. katılımcılar kaç kişiyse ona göre A,B,C,D gibi gruplar kurulur grupta ilk 2 veya ilk 3 te bitiren sonra ki grupa geçer ilk 2-3 dışında kalanlar ise yarış dışı kalmasınlar onlar da grup oluşturur kazanan grubunda 1.-2.-3. ünvan alır kaybeden grubunda bulunanlar da ilk 3 ise HS puan alabilir bence
yalnız benim içimde ne fikir varmış be ben de şaşırdım :D
-
mesela ilk 5 gün katılımcılar belirlenir. katılımcılar kaç kişiyse ona göre A,B,C,D gibi gruplar kurulur grupta ilk 2 veya ilk 3 te bitiren sonra ki grupa geçer ilk 2-3 dışında kalanlar ise yarış dışı kalmasınlar onlar da grup oluşturur kazanan grubunda 1.-2.-3. ünvan alır kaybeden grubunda bulunanlar da ilk 3 ise HS puan alabilir bence
tabi bu benim fikrim

-
mustafa28 fikirlerini belirtmekten çekinme bu arada. Gruplu derken nasıl
-
sanırım katılan takıma 450M euro veriyolarmış

uefa ve fıfa organizasyonu olmadıktan sonra ne yapayım 450 milyon euroyu
-
en büyük hayalim her zaman gruplu bir yarışma formatı olacak
-
Avrupa Süper Liginde olacak futbolcular UEFA organizasyonlarından men edildi milli takımda Ozan Kabak Merih Demiral ve Hakan Çalhanoğlu(sözleşmesi 30 Haziranda bitiyor oynayabilir bence) oynayamayacak
-
Bu arada Galatasaray oraya katılmayı kabul etmez. Mantıklı olun. Hem Türkiye hem de UEFA'dan men edilir. Yüksek ihtimalle orada başarı sağlayamaz... Sonra? UEFAya katılamaz hiçbir şeye katılamaz. Sıkıntılı bir karar..
kulüpler birliğinden çekildi o yüzden bir şeyler dönüyor gibi
-
ingiliz aktörün avrupa süper ligiyle dalga geçmek istediği için böyle bir tweet attığı öğrenildi la bula bula o kadar yer arasında Trabzonu nasıl buldun deli adam
-
UEFA ve Yerel liglerin sonu geliyor sanırım yakındır