mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Yeni tasarımlarla tekrardan başlıyoruz :)

Takım adları Canva'nın orijinal tasarımlarından kalma daha değiştirmedim

Sahalarda ender görünen gollerden biri

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Süper lig'in kimliği değişti

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Yav bu Lugano özellikle uzaktan gelişine vuruş mu çalışıyor vurduğu gol oluyor yav

Birde benim bildiğim Mourinho kaleye otobüsü çekmesi ile ünlüdür fener ismail kartal yönetiminde iki maçta bu kadar gol yedi mi yav

Yine beklediğim gibi değil Tyt 16 net fazla yapmışım geçen seneye göre. 52 k yapmıştım bu sene 57 yapmışım saçmalık ötesi gibime geliyor bakalım hayırlısı olsun

Yani twitter a baktığım kadarıyla sıralamalar geçen yıl daha iyiymiş sanırım

Yks sınavı sonuçları açıklanmış

Fazla kurcalamaya gerek yok benim için aşağı yukarı hesapladığım geldi biraz fark var o da sağlık olsun bir daha hazırlanmayı da düşünmüyom çünkü o stresi bir daha yaşayamam bakalım güzel araştırmalar yapmam lazım

Ronaldo'da böyle devam ederse şaşırmam yani dünya Kupası'nda da oynayacakmış sanırım

TFF, Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak Süper Kupa maçının 3 Ağustos'ta İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı.

Bu da ilginçmiş yakında seçim var zaten bunu yeni federasyonun kararı olması gerekmez miydi ha tarih güzel klasik tarih