Herkese iyi geceler bitirdik günü
Yarışma sonucunu bekleriz Pazar günü
Hep birlikte nice kışlara HS
Yarın sabah görüşürüz HS
Şairliğe gidiyorum ya neyse iyi geceler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHerkese iyi geceler bitirdik günü
Yarışma sonucunu bekleriz Pazar günü
Hep birlikte nice kışlara HS
Yarın sabah görüşürüz HS
Şairliğe gidiyorum ya neyse iyi geceler
Hayırlı olsun cümle HS ailesine
Nisan gelir çiçekler açar
Bir daha ki kışa hazırlık yapar
Durma sende bize katıl
Gelirsen Havaların sesine güç katar
Mustafa28 ?
cok dikkatli olmak gerek. savaslar kesinlikle cikmaycagi dusunulerek gevsek davranilmasindan dolayi cikmistir hep. ole birseydir ki bir askerin yaptigi hatadan dolayi baslayan catismayi komutanlar generaller devlet baskanlari onleyememis hic istenilmeden bile girilen 100 lerce savas var savas tarihinde.
konvansiyonel bir savas cikmayabilir lakin paramiliter gruplarin vekalet savaslarina donusebilir. rusya son cecenistan maglubiyetini politik hamlelerle tersine cevirdi. putin in bunu surukleyecegini sanmam ama karadenizlileri biliyoruz trabzonlu ordulu giresunlu kirimli pek farki yok karisiverir ortalik
attirmasunlar hamsilerun kafalarini... bu karadenize ayagi degenin ne edecegi pek belli olmayu....
Azerbaycan için fırsat Rusya Ukrayna'yla uğraşırken Ermenilerden Zengezuru alabilir bence böylece Türk Dünyası uzun süre sonra tam birleşir
hayırlı sabahlar
hayırlı sabahlar
Hayırlı Geceler
Ailesi
400.mesajım 4.dalya
Ailesiyle güzel günlere ve nice 1000.mesajlara
Ulan maç goller ceptede oynayacaktım şu an 500 megabaytım vardı
Allahım ne insanlar var ya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ben olsam o manyağı bulur müebbet verirdim resmen dalga geçiyor gibi
Millet bir anda 18 dereceye kadar yükseltmiş çıtayı
Sinop ile Zonguldak Merkezleri baz alındığında sıcaklık konusunda benzerliği benimde dikkatimi çekti konu dışı olsa da mustafa28 güzel tespit
tespit değil tahmin attım tuttu sınavda da böyle yaparım genelde önceki turda hatayı orada yaptım ne güzel ilk 19.3 demiştim hiç değilse puan alıyordum
Yönetimde ki elemanlar şaşırtmaca yapabilir ? yada sizi en yakın doğru tahminlere de yönlendirebilir. Burada hem doğru tahmin hemde psikolojik test uygulanıyor ?
Hocam Zonguldak Sinop'a yakındır sizin oranın havası nasıl ilerler ![]()
Allah'tan birbirine cevaplar yakın dedim hemen uzaklaşmaya başladı
yalnız 3.tur cevapları hemen hemen birbirine çok yakın şuan