Bitmiş dediğim İngiltere finale çıktı
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
TFF seçimi güzel geçecek lobisi güçlü olan kazanır
-
Aynı fikirde değilim. Bu turnuvada yaptığı işleri beğenmesemde, inatlarından ve evlatçılıktan kendini arındırırsa başarılı olabileceğine inanıyorum.
Kura şansımızda yüksek olan bu turnuvaya böyle veda etmek kötü oldu, Montella umarım ders çıkarır 🇹🇷🐺
Çoğunuzunda dediği gibi bence de bu maç bizim için final bileti niteliğindeydi, İngilizleri bu birlik ve beraberlikle kesin elerdik ☹️İngilizler İsviçre'yi nasıl yendi ben hala onu çözemedim zaten slovakları zor yendiler
-
Aynı zamanda artık BAL ligi içinde güzel bir format şart play out maçı olayı saçma benim aklımda güzel bir format varda bana sormazlar
-
Şimdi önümüzde ki diğer gündem TFF seçimleri kazanan milli takımın yolunu belirleyecek
-
Turnuvada ev sahibi kalmadı
-
Almanya uzatmalarda Euro 2024'e veda etti
Almanya 1-2 İspanya
-
EURO 2024'te çeyrek final eşleşmeleri
🇪🇸 İspanya-Almanya 🇩🇪
🇵🇹 Portekiz-Fransa 🇫🇷
🏴 İngiltere-İsviçre 🇨🇭
🇳🇱 Hollanda-Türkiye 🇹🇷
İngiltere İsviçre maçı sürpriz biter İngiltere bu oyunla burayı gördüğüne şükretsin
-
Yola devam
-
Almanya Danimarka maçı durdu
Maç devam ediyor futbolcular sahaya çıktı
-
Almanya Danimarka maçı durdu
-
İtalya erken veda etti İsviçre yoluna devam ediyor
-
Birde forvet niye Barış Alper net bir santrafor değil bence semihi de koymam o da net santrafor değil sadec cenk var net olarak o da yedek
Ne demiştik santrafor sadece cenk var oyuna girdi golünü attı kolay pozisyonda değil santrafor böyle olur
-
Samet'in oynama sebebini merak ediyom halen soru sorma şansım olsa bunu sorardım
Birde forvet niye Barış Alper net bir santrafor değil bence semihi de koymam o da net santrafor değil sadec cenk var net olarak o da yedek
-
Fenerbahçe hazineye dava açtı