Samsunspor üst ligi hakediyor vizyon misyon ne ararsan var
giresunla samsun çıksa güzel olur ikisi de köklü klüplerden
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSamsunspor üst ligi hakediyor vizyon misyon ne ararsan var
giresunla samsun çıksa güzel olur ikisi de köklü klüplerden
meteorolojinin sitesini kolluyorum bir yandan 22.16 da ölçülmüş 5.9 gösteriyor şu an biraz daha düşsün
iyisiyle kötüsüyle 300. mesajımla ve 2 yıldız olmamın sevinciyle iyi bir sistem istiyorum ![]()
![]()
![]()
giresun samsunu 2-0 yenmeyi nasıl becerdin ben samsun 3-4 atar diyordum tutmadı
Doğu karadeniz kıyılar havada kar veya az da olsa örtü olur mu Semih Ö.
ben de yakında mesaj bakımından 3.dalyamı yapacağım mutluyum
sıcaklık aşağı çekil 5 demiştim bari 1 puanla kaçırayım
tam sıcaklık sonucu ne zaman çıkar gece 00:00 da mı
Ocak veya Şubat ayında gelecekti şu sistem var ya ortalığı tozu dumana katardı en azından ülkemiz bu sene iyi yağış aldı
bu sene batının senesi oldu seneye de doğunun senesi olur belki
Hayırlı Cumalar
gfs napıyorsun? ana çıktı çok sağlam bir sistem verdi ay sonuna maalesef bu sinyaller az değil öncelikle önümüzde bir sıcak atak oluşacak 22sinde en çok etkisini gösterecek bölgede yüksek sıcaklıklar görülecektir. 23ünden itibaren ise ağırlıklı olarak orta ve doğu karadenizde kuvvetli yağışların oluşacağı öngörülüyor. Batı karadenizde de güzel yağışlar olacaktır. Bol aksiyonlu günler kapıda. 24ünden itibaren blokaj olacak soğuklar ve yağışla tam kış günlerini yaşayacağız iç ve yüksek kesimlerimizde kar yağışları gerçekleşmesi muhtemeldir bu dönemde.
hocam bu sene fındık yok o zaman o sıcaktan soğuğa geçince fındık yanar
YAZ LİGİ 1.ÇEYREK 1.HAFTA katılım bu sefer az 3 sayfa olmuş daha 2 gün var katılalım şansınız varsa tam 12 den vurursunuz
Evt :D
takımı süper lige çıkar bari şu anki yeri 2.lig sen süper lige çıkar
onurtugtekin23 e gelsin birazda FİFA Kariyeri yapalım :'D
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Elazığsporu mu çalıştırıyorsun