18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun ![]()
![]()

mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Doğu Karadeniz sahilleri 23 ünden sonrası günleri beklesin hareketli günler yaklaşıyor bana göre
-
valla diyorum ya durumlar çok karışık gözüküyor şu 1 2 gün daha geçsin biraz daha net konuşabiliriz en azından ancak gfs ana çıktı kendisi kar dereceleri vermemiş giresuna o wxchartsta çözünürlük az ondan dolayı iç kesime vermiştir o yağışı takılmayın ona şimdilik 24ü modellere göre çok uzun bir vade ben mart son haftayı 26sından sonrasını biraz daha sert atak açısından olabilir diye düşünüyorum
hocam aslında ben de asıl sürprizi 26 sından sonra bekliyorum
-
WXCHARTSın GFS uygulaması Giresun merkeze 24 Mart 03:00 sularında Kuvvetli kar göstermiş hocam değişir mi evet ama böyle bir şey var mı Fevzi Burak hocam
-
Hayırlısı olsun kar yağarsada don olmaz inşallah bütün ağaçlar çiçek açmaya başladı
fındık bence bu sene yok yanar hep
-
Fevzi Burak Hocam Boluda ilerleyen saat ve günlerde kar yağma olasılığı varmı
Hocam Batı Karadeniz’e soğuk hava girdi mi bana göre Bolu konumu dolayısıyla kar alma olasılığı yüksek ama ben amatörüm o yüzden bir Semih Ö. hocam siz arkadaşa yardım edebilir misiniz
-

Aynı tarih için ECMWF ise benzer görüntüler vermekte bu tarihlerde sistem inişi olabilir..
Hocam güneydoğu Anadolu beyaz kalmış oraya ulaşmayacak mı sistem
-
Sayın hocalarım konumum yaklaşık 1-2 hafta boyunca yağmurlu gösteriyor iPhonedeki hava durumunda doğruluk oranı ne kadar sizce bu kadar olmasını istemem ben ya sizce sürermi bu kadar inşallah sürmez ya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Giresun merkeze 5-6 gün kar vermişti 2-3 gün yağdı yani güvenme mgm ye bak tutma olasılığı fazla
-
Forum çok sakin anlaşılan bir daha ki kışı bekleyeceğiz
-
Angora doğum günün kutlu olsun.Nice yaşlara
-
Yarın sabah canlı ders var buraya kadar zaten pek bir şey yoktu rakım sistemi vardı sadece. ayın 28-29 en sonda zaten haydi iyi geceler
-
Model paylaşım yeri mi değişti ?
-
Bakalım forumda belki de ilk defa model konusuna mesaj yazacam heyecan var ?
-
Latife etmiştir
Cevap da vermiyor ki
-
Gidemez yok öyle

Hocam ama miras bırakacağım bana daha lazım olmayacak dedi ?