Evet ayın 29 u için tahminlerimiz açılmıştır bu sene model başından ayrılmak yok sanırım her seferinde sistemle karşı karşıyayız ben böyle Mart’ı çok görmedim son zamanlarda Mart ayı hep sıcak geçerdi uzun süre sonra bu soğuma barajlara ilaç oldu o zaman sistem takibi için ne diyoruz VİRA BİSMİLLAH!
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Giresunda karı gece beklerken Gedikkayada tipiyle yağıyor şu an ben anlamadım ama devam ederse hoş olur
-
Ben Giresun’da ne yağdığını çözemedim sokak lambası beyaz ışık veriyor bir de ama inçe bir şey düşüyor sosyal medyadan meteorolog birine hocam yağmur durdu yazdım halbuki durmamış?
-
Zonguldak 2.4 derece oldu Mgm 5 derece bekliyordu
Zonguldaka da kar düşer artık be ama ben Giresuna bekliyorum

-
Hocam sıcaklıklar beklenenden az gidiyorsa Giresuna erken kar gelme ihtimali yok mu 00:00 da falan
-
Soğuk girişi dediğim saatlerde oluyor sürpriz olursa bilemem yani en en erken 1 küsürde kky döner gibi duruyor
Giresun sürprizlerle doludur özellikle bulunduğum konum merkeze yağmur yağarken buraya kar yağıyor 80 m uzaktayım sahilden sadece ama ilginç
-
Hocam Giresun’da ne zaman kar başlar 00:00 gerilemiş olamaz mı
KKY ne zaman döner
-
bu arada meteociel sitesi açıldı sanrım çünkü şimdi siteden girdim GFS bölümüne girdim de ECMWF bölümü açılmadı ben de
-
O zaman ne diyoruz VİRA BİSMİLLAH
-
Ben bu modelden hiç bir şey anlamadım biri söyleyebilir mi bu gece yarısından itibaren Doğu Karadeniz’de kar yağışı var mı
-
hocam şu an model paylaşım yerinde bulunan italyanların modeli sizin daha önce paylaştığınız fr.metociel sitesinkile aynı model olup rengi mi farklı
-
Yok çok zor imkansıza yakın soğuk yok pek o saatte gece 3 civarı 3 ten sonra gibi görünüyor
Hocam 11 değil 12 ymiş 12 de ne olur
-
mehmet civan hocam şu kısım önemli sanki
Bunun yanı sıra yangından etkilenen sunuculardan hizmet alan kullanıcılara da ücretsiz olarak yeni sunucular verileceği bildirildi. Fevzi Burak Semih Ö.
Bu haberde bize de ücretsiz sunucu düşecek diye algıladım ama siz ne dersiniz
-
10 Mart 2021 gecesi , Fransız sağlayıcı OVH'nin Strasbourg veri merkezini etkileyen bir yangın çıktı . Bu makinelerde barındırılan sitelerin birçok yöneticisi, aralarında, haritaların modellenmesine yönelik analizlerimizde de sıkça bahsedilen, tanınmış site Meteociel.fr gibi, kendilerini ulaşılmaz bir site ile karşı karşıya buldular.
Türkçeye çevrilmiş halidir İtalya’dan haber
-
Doğu karadenizden kastınız giresunsa gece 3ten sonra başlaması muhtemel
daha erken yapma ihtimali yok mu winter uygulaması 11 dem itibaren vermiş ama