Doğu Karadeniz’i her güncelleme de gömdü bakalım değişmezse güzel olacak ben Mart 5 inin gelmesi taraftarıyım
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arkadaş bu GFS her gün değişiyor modeller de her güncellemede değişik veriyor ama hep ya 25-26 sına ya da Mart’ın 5 ine bir şey veriyor güzel olan kısmı bu da bu kadar oynak olmaz bir sistem ya
-
Güncellemede acayip ha
-
Giresun’a kar ne zaman başlayacak bir daha
-
Bu dek nerede Denizin üstünde durdu ne geliyor ne gidiyor MGM radarında ve evimin tam karşısında Pandora
-
Bu dek nereye vuracak acaba
-
Bu deklerin öğlen Giresun’a gelmeme ihtimali var mı Pandora
-
Bu 09:00 UTC ne zamanın 12:00 si gece mi sabah mı
-
Giresunlu bir kardeşim vardı burada benim konumum Gedikkaya Mah.Nihatbey Cad yazacağın sadece o bilir burayı şu an arabaların üstü tutmaya devam ediyor nasıl bir şey ya Samsun’la Ordunun sahilini atlayıp mı geldi
-
Hocam bence en az 20 cm yağar en azından beklentim bu yönde altında olursa üzülürüm açıkçası çok kuvvetli bir sistem inşallah ilereyen saatlerde cephe tam olarak girer ve yağış artar
onda ben de hemfikirim o kadar yağdın bizim bir avantajımız da gece başlamasıydı
-
Arkadaş Giresuna farklı yerden mi kar geliyor Benim olduğum yere kalın ve hızlı bir diğer tipi kadar hızlı değil ama yağıyor ilginç gerçekten
-
Sahilde kky
fazla uzak sayılmam derken o kadar sahilde de değilim sabaha güzel bembeyaz bir güne uyanmak istiyorum
-
Şuan bulunduğum yer Giresun Gedikkaya sahile çok uzak sayılmam ve kar şu an tipiye döndü sabah bembeyaz bir günle uyanmak dileğiyle
-
Ulan Giresun Gedikkayada kar başladı
-
Yalnız MGM Giresun’a uyarıyı ne kadar güzel vermiş