hafta içi Trabzon nasıl olur sizce
Değişip duruyor kaç cm alacağımız ama MGM ye göre konuşursak vermiş
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhafta içi Trabzon nasıl olur sizce
Değişip duruyor kaç cm alacağımız ama MGM ye göre konuşursak vermiş
yanlız 2-3 seferdir sistem değişiyor ama her seferinde doğu karadenizden giriyor ya bayıldım şu an
soğuklar tam çıkmadan yeni soğuklar geliyor bizi soğuk tarafta bırakıyor ya onları çok seviyorum
biz bu haftaki sistemi almasaydık sıcak tarafta kalır daha kar alma şansımız zor olurdu Allah'tan
soğuk taraftayız
hiçbir şeyde anlamadım güncellemeden ben en iyisi yarın akşam ki güncellemeye kadar AB ne onu da öğreneyim izobar siklon tamam onuda öğrensem benim için tamam
Ben de 25 inde bir tane girer Mart’ın da 2-3 ünde de bir tane daha girer diye düşünüyorum özellikle ECMWF 25-26 sında gelmesini beklememe sebep oldu o üstümüzdeki şeyler
GFS düzeltir gece güncellemesinde bence ECMWF de sabah düzeltir öyle düşünüyorum ama keserse de sonraki Sistemi takip online olur ben de yarın önemli sistem için
o ECMWF güncellemesinde ayın 23 ünde duran şeyin bize gelme ihtimali ne
Bu arada akşam ki GFS güncellemesi öneme bindi bence o 23 ünde bekleyen şey için yani benim için önemli :'D
o 21 de gözüken yine doğu karadenizden girecek sanırım biraz daha ısrar etse ne güzel olur
ECMWF sabah düzelir şakadır bu
Doğu Karadeniz'in doğusu için hemfikir sağlanamadı henüz. Yarın veya pazartesi artık nokta koyarız.
Doğu Karadeniz’in Doğusu Trabzon san itibaren olan herhalde
Yalnız 26 sındaki zamanda bu soğuk hava
4-5 güncellemedir Doğu Karadeniz’den iniyor
Bu siklonu sevdim İtalya’da patladı ama bize doğru gelmeye devam ediyor ben İtalyan olsam çıldırırdım şimdi
giresun merkez kesin kurtarırmı
Meteorolojide kesinlik yok ama vade yaklaştı yarın ki güncelleme de belli olabilir
Gem modeli gayet güzel çıktı ve istikrarını korudu. Dilerim ki Ecmwf çıktısı buna benzer çıkar.
ECMWF önemli değil mi yakın vadede zaten hocam