GFS Yine verecek gibi soğukları bize eğer verirse ve böyle devam ederse güzel soğuklar artarsa daha da güzel
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Giresunun doğusu için çok kötü oldu. Ecmwf’i beklemek gerek.
Giresun kurtarıp duruyor benim için iyi
-
MGM Haritasına baktım şimdi salı günü Giresuna kadar Giresun da dahil kar ikonu koymuş
-
O zamana kadar o sistem en az 15 defa değişir maalesef bu şansla bizim yüzümüz gülmez
3-4 güncellemedir bize veriyordu 20 sinde belli olur
-
Ayın 1 inde sıcaklar bize uğramazsa tepemize bir soğuk hava daha iner bence siz ne dersiniz
-
yalnız o ne güzel güncellemeydi 25-26-27-28 Doğu Karadeniz için GFS ama özellikle 26-27
-
Mgm burada salı gününden başlayarak 3 gün kar vermiş ama siz gelmeyecek dediğiniz için beklemiyorum
Az önce bir arkadaş Sürmeneye gösteriyor demişti ama kim onu hatırlayamıyorum
-
bende mgm tahmini hala yenilenmemiş gözüküo
hafta sonu ne uğraşacağız demişlerdir :D
-
GFS kardeş acaba 25-26 sındaki gözükeni ne yaptı bakalım
-
ne??? Arkadaşlar birşey hakkında kesin bilginiz yoksa yanliş bilgi verirsiniz
Yok ben zaten Trabzonluyum o yüzden dedim Trabzonlu Giresunda yaşıyorum
-
Windy ecmwf Of'a göre daha fazla kar vermiş beşikdüzüne neyse akşam ki güncellemeyi de bekleyelim de
Of tan biraz Yoroz burnu kesiyor olabilir
-
Emin misin sürmene ve of trabzonun yağış kralıdır kar rekoru bile bizde 130 cm
Sürmene yukarıda değil mi o ne alaka yoroz burnuyla onu anlamadım
-
Bir şey soracağım ben Trabzon Beşikdüzündeyim de geçen sene merkeze göre yer yer 50 cm vardı merkeze göre daha iyi kar alıyor gibi sizce ne olur iyi kar alır mı
Merkeze göre daha iyi kar alıyor çünkü sizi Yoroz burnu engellemiyor
-
güzel güncelleme ama o sonradan gelen sistem için ama GFS çok takla atar daha ama bize kaçacak gibi duruyor bakalım neler olacak
-
Bu sistem sondan kıstı biraz da 26-27 sinde GFS ye benzeyen durum varmış ona mı ekliyor arkadaş