İşte sadece düşüniyruk?
Hele şu sistemi Bi yaşayalum ula ?
hocam önimuzdeki sistemi yağdurduk sayilur ben buyük baluğa yöneldum istemeden daa ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİşte sadece düşüniyruk?
Hele şu sistemi Bi yaşayalum ula ?
hocam önimuzdeki sistemi yağdurduk sayilur ben buyük baluğa yöneldum istemeden daa ![]()
Karadenizin asaletine yakışır bir güncelleme olsun ozaman??
hocam 22 sinden sonra italya tarafından tırmanan sıcak hava soğukları bize indirir diye düşünüyorum ![]()
ECMWF güzel vermiş bakalım harita bitmeseydi iyiydi yalnız en heyecanlı yerinde bitti
gelmesi muhtemel, sıcaklar onu bize indirir diye düşünüyorum siz ne dersiniz Pandora
ECMWF güncellemesi önemli
21 inde soğuklar tıkandı doğu karadenizde çıkamadı 22 gecesi halen doğu karadenizde soğuklar ilginç bir görüntü
doğu karadenizden çıkamadı resmen kaldı soğuklar ayın 21inde 07 saatinde halen kar gözüküyor orta ve doğu Karadeniz için
ECMWF nin öğlen güncellemesi önemli olan o ona göre sistem bugün akşama kadar tam şekline kavuşabilir
Soğuklar çıkacakken bu sefer dönmüş , dün akşam ki güncellemeye göre daha iyi dönmüş san ki
aha sanki harekete geçti bize doğru o kadar heyecanlıyım ki öylede görmüş olabilirim biri beni onaylasın ya da reddetsin
arkadaş üstümüzde bekliyor morlar inceler ne güzel olacak
Allah izin verirse her yerinde var
He o zaman daha iyi :'D![]()
![]()
Sistemin yıldız şehirleri günlerdir Samsun Ordu Giresun oluyor. Yavaş yavaş hayırlı olsun diyebiliriz.
Giresun merkezde var mı köyler mi
sıcaklar biraz daha yükselirse belkide morlar be gelir
sıcak hava sol tarafımızdan yukarı çıkarken soğukları bize indirdi
bir tane daha mı geliyor
Orta Ve Doğu Karadeniz mi yoksa Marmara dan mı giriş yapacak