arkadaş bugünkü güncellemelerde bir garip çocuk gibi giderken annesinden kaçıyor herneyse gel çocuğum gel buraya gel
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ne gelirse bize geliyor zaten :D
ECMWF güzel verdi 50 cm verdi yanılmıyorsam biri beni doğrulasın
-
Hocam bu GFS nin sistemi daha çok değişir
-
GFS her güncellemede fazlaca değişiyor daha kendiyle mutabık değil
-
İyi yine şükürler olsun bundan sonra umarım atmosfer beklentileri yerine getirir tek temennim o modellerde hala tam mutabakat yok gibi 20 cm oynama var ortalamada bile olumsuz olarak anlaşılmasın bu yorumum :olumlu:
Hocam ben de GFS Gece güncellemesi ya da gün içindeki herhangi güncellemede ECMWF ile mutabıklaşır diye düşünüyorum ama mutabıklaşmayabilir de

-
CAN hocam mesela en az kaç puanda kademe yükselebilirim
-
ayıptır sorması biz platformda üyelikten nasıl yükseliyoruz söyleyebilecek biri var mı
-
hayırli geceler arkadaslar ecmwf nin son guncellemesi Giresun icin iyi mi?
Kar Haritası 60-75 cm verdi sence
-
Batı Karadeniz azalttı Doğu Karadeniz arttırdı sistem o zaman bir tık daha Doğuya kaydı diyebilir miyiz Semih Ö.
-
Bakalım Gece güncellemesinde GFS ECMWF ile mutabıklaşacak mı yarın da belli olur ne olup biteceği
-
Valla batı karadenizi anlamadım ama Giresun ve Ordu’da hafif pembeleşmek var
-
Bu arada ayın 20 sinde Orta ve Doğu Karadenizden giriş yaptı bir daha model yoksa benim gözüm mü öyle görüyor yanılıyor muyum
-
Sanki bu modelde Giresun’da sınır gibi geldi siz ne dersiniz
-
Sabahkine göre değişmeler biraz var GFS galiba gece güncellemesinde mutabıklaşır
Hava olayı sonuçta sabah başka akşam başka Allah bilir yarın ne olur
-
Doğu Karadeniz’in günü galiba 17 de başlar 20-21 de biter gibi geliyor bana bakalım