Sinan Hocam ne zaman olduğunu hatırlamasam da HS Spor diye instagram ve youtube hesabı açmıştım ki yanlış hatırlamıyorsam spor ile ilgili video içeriklerini oradan paylaşıp gönderiyordum sonraları fazla gönderi paylaşamıyorum diye ayrıca bir tık habersiz yapmıştım diye hesapları kapatmıştım sorun olur mu acaba gerçi hesap kapattıktan sonra pek söz de kalmıyor ama
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sitenin yönetimine bakarken gözüme çarptı Can abi yönetimden mi ayrıldı Sinan
-
Formula 1 2025 Sürücüleri
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Galatasaray'dan beraberlik gördük sonunda
-
Görevlilere atma Abim
Sen at kaç puansa ben sana atarım.
2021'e 2024'den sesleniyorum yarışma yapsam katılanın çoğu görevli çıkar gibi 😅 katılan çoğu kişi görevli oldu
-
Tam gözükmüyor
En Çok Yağış: 13 Şubat 2024
Antalya/Kepez(297, 7 kg/m²)
En Yüksek Deniz Suyu Sıcaklığı: 15 Ağustos 2024 Adana/Karataş Balıkçı Barınağı(32, 9°C)
En Yüksek Kar Kalınlığı: 6 Mart 2024
Van Bahçesaray/Karabet Tepesi(247cm)
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
TRENDYOL Süper Lig İlk Devre Sonucu Oluşan Puan Durumu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Eren Hocam hayırlı olsun. Allah kolaylıklar versin
-
Ne güzel kar yağmış yav ayın 20 si yaz Trabzonspor Sivasspor hep Sivasta biz mi soğuk çekecez biraz da onlar Karadeniz soğuğu çeksin

-
Teşekkür ederim.Güzel bir ailesiniz
Aramıza hoş geldiniz
-
Yeni konu hayırlı olsun
-
Birçok hukuk fakültesinde dönemde 1 sınav olur
He anladım her bölümde farklılık çıkabilir anlaşılan
-
Vizelerden sonra Hataya gitmeyip Diyarbakırda mı kalsam

Bu nasıl üniversite yav biz finale geçiyoruz haftaya siz daha yeni yol ortasına geçiyonuz
-
Erbain soğuğu nedir acaba sırf meraktan
X'de biri haber paylaşmışta 😅 ama işin garip yanı havalarda geziyor bence 40 gün kar yağacak hem de İstanbul'a Yellowstone patlasa anca belkide