Galatasaray süper ligin ilk maçında galip geldi
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu instagram açılsa bir sayfa açacamda bakalım ne zamana kısmet
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bankalar birliğinden çıkılacak ilk hedef buydu
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Gerek yok silmene Mustafa, kalsın bir şey olmaz
Bir tık sabah gördüm de neyse yapacak bir şey yok aynısı yukarıda var nasıl olsa
-
İ harfi ile ilgili ufak bir sıkıntı vardı düzelttim öncekileri silecem şimdi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aksine büyükler de,milli takım da o adama şans vermiyorlar..
Bir defa TS a geldi kısa sürede gönderildi veya ayrıldı..
Sene kaçtı hatırlamam, büyük takım sadece TS de çalıştı.
Fena da değilmiş aslında yine baktım yine güzel o zaman ne düşündüler acaba bilmiyorum
-
Yılmaz Vural boştaysa isterim takıma hiç değilse karakteri tribüne uyar ateşler taraftarı
-
Takımlar yine tasarımın aslında var ben sadece küçük oynamalar yapıyorum ama normal halinde tabiki süper lig takımları olacak

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yeni tasarımlarla tekrardan başlıyoruz

Takım adları Canva'nın orijinal tasarımlarından kalma daha değiştirmedim
-
Sahalarda ender görünen gollerden biri
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Süper lig'in kimliği değişti
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Yav bu Lugano özellikle uzaktan gelişine vuruş mu çalışıyor vurduğu gol oluyor yav
Birde benim bildiğim Mourinho kaleye otobüsü çekmesi ile ünlüdür fener ismail kartal yönetiminde iki maçta bu kadar gol yedi mi yav
-
Yav bu Lugano özellikle uzaktan gelişine vuruş mu çalışıyor vurduğu gol oluyor yav