Bizim başkan çıldırdı gibi Onuachu ve Weghorstu birlikte çekiyor
mustafa28 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı geceler olsun bunaldık bu sıcaklardan gına geldi valla umarım serinlik gelir yakında
Yani Giresun geceleri güzel güneşli vakitlerde şu anlık güzel daha bunaltıcı zamanlarda oldu ama muhtemelen en güzel yerler yaylalardır yine
-
Giresun merkezi süper hücre vurmuş olabilir mi
-
TFF 2. Lig'de yabancı sınırı esnetilebilir
-
TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu
-
Yine beklediğim gibi değil Tyt 16 net fazla yapmışım geçen seneye göre. 52 k yapmıştım bu sene 57 yapmışım saçmalık ötesi gibime geliyor bakalım hayırlısı olsun
Yani twitter a baktığım kadarıyla sıralamalar geçen yıl daha iyiymiş sanırım
-
Yks sınavı sonuçları açıklanmış
Fazla kurcalamaya gerek yok benim için aşağı yukarı hesapladığım geldi biraz fark var o da sağlık olsun bir daha hazırlanmayı da düşünmüyom çünkü o stresi bir daha yaşayamam bakalım güzel araştırmalar yapmam lazım
-
Futbol evine dönemiyor. Şampiyon İspanya
İspanya 2-1 İngiltere
-
Daha Çok Göster
Dünyanın en yaşlı profesyonel futbolcusu 57 yaşındaki Kazuyoshi Miura, Japonya 4. Lig ekiplerinden Atletico Suzuka ile anlaşmaya vardı.
57 yaşındaki Japon santrforun 2. Lig ekibi Yokohama FC'den 1 yıllığına kiralandığı açıklandı.
MIURA KİMDİR?
26 Şubat 1967 tarihinde Japonya'nın Shizuoka kentinde dünyaya gelen Kazuyoshi Miura, 1982 yılında ilk profesyonel sözleşmesine imza attı.O tarihten beri toplam 17 takımda forma giyen Miura ayrıca Japonya Milli Takımı'nda da uzun yıllar top koşturdu.
Kulüpler düzeyinde toplam 711 kez forma giyen 57 yaşındaki isim, 193 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.
Ayrıca 1990 yılında başlayan Japonya Milli Takımı serüveninde ise 89 maça çıktı ve 55 gol attı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ronaldo'da böyle devam ederse şaşırmam yani dünya Kupası'nda da oynayacakmış sanırım
-
TFF, Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak Süper Kupa maçının 3 Ağustos'ta İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı.
Bu da ilginçmiş yakında seçim var zaten bunu yeni federasyonun kararı olması gerekmez miydi ha tarih güzel klasik tarih
-
Bitmiş dediğim İngiltere finale çıktı
-
TFF seçimi güzel geçecek lobisi güçlü olan kazanır
-
Aynı fikirde değilim. Bu turnuvada yaptığı işleri beğenmesemde, inatlarından ve evlatçılıktan kendini arındırırsa başarılı olabileceğine inanıyorum.
Kura şansımızda yüksek olan bu turnuvaya böyle veda etmek kötü oldu, Montella umarım ders çıkarır 🇹🇷🐺
Çoğunuzunda dediği gibi bence de bu maç bizim için final bileti niteliğindeydi, İngilizleri bu birlik ve beraberlikle kesin elerdik ☹️İngilizler İsviçre'yi nasıl yendi ben hala onu çözemedim zaten slovakları zor yendiler
-
Aynı zamanda artık BAL ligi içinde güzel bir format şart play out maçı olayı saçma benim aklımda güzel bir format varda bana sormazlar
-
Şimdi önümüzde ki diğer gündem TFF seçimleri kazanan milli takımın yolunu belirleyecek