mustafa28 tarafından yazılan gönderiler

Yine beklediğim gibi değil Tyt 16 net fazla yapmışım geçen seneye göre. 52 k yapmıştım bu sene 57 yapmışım saçmalık ötesi gibime geliyor bakalım hayırlısı olsun

Yani twitter a baktığım kadarıyla sıralamalar geçen yıl daha iyiymiş sanırım

Yks sınavı sonuçları açıklanmış

Fazla kurcalamaya gerek yok benim için aşağı yukarı hesapladığım geldi biraz fark var o da sağlık olsun bir daha hazırlanmayı da düşünmüyom çünkü o stresi bir daha yaşayamam bakalım güzel araştırmalar yapmam lazım

Ronaldo'da böyle devam ederse şaşırmam yani dünya Kupası'nda da oynayacakmış sanırım

TFF, Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak Süper Kupa maçının 3 Ağustos'ta İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı.

Bu da ilginçmiş yakında seçim var zaten bunu yeni federasyonun kararı olması gerekmez miydi ha tarih güzel klasik tarih

Aynı fikirde değilim. Bu turnuvada yaptığı işleri beğenmesemde, inatlarından ve evlatçılıktan kendini arındırırsa başarılı olabileceğine inanıyorum.

Kura şansımızda yüksek olan bu turnuvaya böyle veda etmek kötü oldu, Montella umarım ders çıkarır 🇹🇷🐺

Çoğunuzunda dediği gibi bence de bu maç bizim için final bileti niteliğindeydi, İngilizleri bu birlik ve beraberlikle kesin elerdik ☹️

İngilizler İsviçre'yi nasıl yendi ben hala onu çözemedim zaten slovakları zor yendiler